Şimdi Ara

itü ceng yerine özyeğin ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sizin de hocam, gelecek donem görüşürüz 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edlerbest1907 kullanıcısına yanıt
    bana da sallamışsın. adım soyadım kim olduğum belli burda uzun süre takılan bir çok kişinin belli zaten. kimseyi manipüle etme derdim yok sanki para cebime girecek ya da elde edeceği başarılar benim olacak. ben kendi tecrübemi söylüyorum okul hakkında. bir şey de dememişim zaten konuda da kitap paraları ve yemekhane ile ilgili endişeleri varmış onlar hakkında bilgi verdim.

itü odtü ytü kompleksim olduğunu düşünmen saçma çünkü hepsinde 2. istediğim bölüme girebiliyordum. belki bilkent kompleksim vardır ona giremiyordum

hadi beni geçtim mertin eline özyeğin överek ne geçecek onu hiç anlamadım eleman sabancıda. bir kaç konu önce konuşmuştuk kardeşi için okul bakıyorlar. görmüş beğenmiş söylüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• edlerbest1907 kullanıcısına yanıt
    sen benim üzerimde nasıl stres atıyorsun yav hayatımda ilk defa gördüm seni.

• Şu anda Özyeğin kampüsteyim bilemedim imkanlar çok güzelde okuyan tipler garip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • patricktravis kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam okul

• titeuf kullanıcısına yanıt
    Her şey modern yeri çok kötü etrafında bir şey yok 3d yazıcı vb aletleri kullanabildiğiniz bir alan var orası çok güzel özellikle mühendisler için çok yararlı olur. Yurtları çok güzel ferah otel gibi ama özel okul havasını hissediyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 12.sınıfta özel üniversite istiyordum ama yolum devlet okuluna düştü. İyi ki devlet okuluna gelmişim diyorum. İtü odtü boun hacettepe gibi okullarda sizinle aynı puanı yapmış aynı ekonomik sınıftan insanlarla birlikte okumak, onlarla grup projesi yapmak, o insanlarla kurduğunuz networkun yıllarca ekmeğini yemek ne kadar kıymetli bunu anlatmak bile çok zor, insan yaşayınca anlıyor. Sektördeki bazı senior'ların ve ik uzmanlarının özellerde yapılan not ortalamasına şüpheyle baktıklarına tanık oldum. Tabii ki özel okulun da avantajları var ama network gücü ve tanınırlık açısından iyi devlet okulları çok büyük nimet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.