Benim düşündüğüm hacettepe ile özyeğini kıyaslamaktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
itü ceng yerine özyeğin ?? (2. sayfa)
-
-
selam özyeğin bilgisayardayım (%50) itüde de kitaplar bedava değil zaten. bizim burda sadece math 103-104(tek kitap)-211, phys 101-102(tek kitap) econ 210 için kitap isteniyor diye biliyorum. kitap parası sallancak bir şey bile değil. kampüs yaşamı daha ucuz derken sadece yemekhane daha ucuz. o da zaten itüde haftasonları kapalı ve kalitesi tartışılır. bizim yemekhane de muhteşem değil bazı yemekler çok kötü ama bu kadar oluyor demek ki. itüde hocalara erişmek nasıldır bilmem ama bizde ne kadar kolay olduğunu görünce aklımı kaybettim.
-
Ülkenin en iyi kebapçısında okuyup yemekleri nasıl beğenmezsin biraz haline şükretmeyi öğren
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İTÜ HOCAM İTÜ LÜTFEN YAPMAYIN YA
-
anladım hocam sağolun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk 1k disindaysaniz bence çok net özü ilk 1k içindeyken size kalmış. Ogrenci profili falan hikaye siz ozude ilk 10a oynadıktan sonra itude bir farki olmayacak. Ha kolay diyorsanız isinize gelir 3.9 yapar carniege mellona fln giderseniz. Özünün tek dezavantajı konumu ve kampüsü. Bugun yeditepe ve özünü gezdik mesela yeditrpe kampüsünde ozu olsa düşünmeden itunun önünde derdim.
Cidden itunun öğenci ve akademisyen kitlesi bana hiç hitap etmiyor. Hem kafa hemde vizyon olarak. Tabi bunlar kişisel tercihler.
Maddi açıdan ozu daha rahat olur ilk 1kda değilseniz itude. İlk 1kda da kafa kafaya yani itude yurt cikmazsa
itü ilk 3k ya kesin yurt veriyor diye duydum bir yputube videosunda
nası özyeğin ünide kebap yokmu lan öğlen yemeginde
-
İTÜ’de kitaplar zorunlu değil. Kütüphaneden ödünç alınabiliyor. Yada üst dönemlerden alanlar ücretsiz veya uygun fiyata bırakıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam o kalktı diye biliyorum maalesef
bizde de öyle de ödev sistemine giriş yapmak için bazen sadece kod gerekiyor. kod kişiye özel. pearsondan alınıyor
-
Hocam İTÜ varken Özyeğinin esamesi okunmaz
İTÜ’ nün öğrenci kitlesi bana hitap etmiyor. Bu nasıl genellemedir yahu :)
Tırnak içindeki itülü kalıbı diye düzelteyim hadi. Yoksa acik ara istanbulda en çok arkadasimin olduğu okuldur itü sever sayarız. Hatta son dönemde cs yazan kitle diyeyim. Ituye cami yapıp siyasal İslam malzemesi yapan kitle diye de bitireyim. Var mı arttıran.
Yoksa 40 bin kişiyi genellediğimiz yok.
hocam, cami yapılması neden sizi rahatsız ediyor, sırf aşırı sol bir kimliği olmadığı için mi bu eleştirileriniz? Birçok başlıkta üniversiteyi kötülediğinizi görüyorum.
pardon, cami yapıp siyasal islamcılık yapanlardan bahsetmişsin fakat bir üniversiteyi böyle şeylerle eleştirmek bence çok mantıklı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 27 Temmuz 2022; 0:34:55 >
adam okula düşman, öğrencisine düşman, hocasına düşman
2 yıldır sürekli gelip gidip özyeğin yazdırmaya çalışıyor çoluğa çocuğa. yazık yav insafsız adam çocukların geleceğini etkilemeye ne hakkın var o saçma komplekslerini kendine sakla. bu mertoyla kurtun özyeğin yazdırdığı adamlar ya bunlar gibi ömür boyu itü odtü ytü kompleksliyle okul amigosu olup forumda boş yapıyor ya da kafasını duvarlara vuruyor her konuda bi de ciddi ciddi paragraflar yazmaz mı delirirsin. sen git 1000 saat laf anlat çocuk yine aklı başında manipüle olmayan bi çocuksa gidip itü yazar.
şöyle noname herifleri dinlemeyin kardeşim. 3 5 bişey ezberleyip beyinlerinizi yıkıyorlar yazık. git kendin gör okulu.
-
Öncelikle kötüleme olarak itüyü kastediyorsunuz sanirim, kötülemekten çok duyduklarını, gorduklerimi söylüyorum birde diğer bölümlere göre olumlu veya olumsuz tercih olduğunu gene kendi fikirlerime göre belirtiyorum yoksa neden ituyu kotuleyeyim elime ne geçecek. Bazen insan kendini fazla önemseyebiliyor, yani bana ne ituden veya baska bir okuldan ya da sabancının 200 siralama daha iyiye kapatmasından. Bunlar cidden aşırı önemsiz detaylar.
İkinci olarak kimsenin dinini sorgulamak bana veya başkasına düşmez kaldı ki ülke genelinde ki çoğu kendine Müslüman diye hitap eden insandan daha iyi bir din eğitimi almış bir Müslümanım. Ailem de bu şekilde muhafazakar olmasalar da ibadetlerini yapmaya çalışan kendi nezdinde iyi muslumanlar. Müslümanlarının cami yapılması asla beni rahatsız etmez. Ama ne gerek var diye soruyorum? bir universiteye 4 5 bin kişilik bir camii yaptırmak, üstüne bununla defalarca övünmek. Üstüne çeşitli simaların buraya gelip birçok defa propaganda yapması. Bunu yıllardır itude okuyan gayet normal arkadaslarım da söylüyor. Sabanci da okuyorum bizim okulun yönetimi de sağ kimliği benimsemiş ülkeden kaçan halk ile dalga geçen b. Albayraga övgüler dizmiş bir mütevelli heyeti başkanına sahip. En azından bunu okulun kimliğine yansıtmıyorlar yada öğrencinin ötesinde tutmuyorlar. En önemlisi de akademik kadroyu buna göre kurmuyorlar. Ayni fakültede 4 5 tane akrabaya yok yani.
Bu forumdaki nihai amacım kimseyi gücendirmek yada ego tatmini yapmak değil. Kaldı ki ego tatmini yapacak über bir akademik başarıya sahip olmayan ortalama bir öğrenciyim.
Benim asil eleştirdiğim üniversiteden çok onu yönetenler ve bu hale sokanlardır. Ama öğrenci kitlesi hakkında gözlerimi de söylemek istedim. Yeni girecek genç arkadaşlara yol göstersin diye. Yoksa herkesin kendi tercihi, ben ne diyorsam boş.
Itunun veya bunun gibi devlet üniversitelerinin kotu durumda olmasını neden isteyeyim yada onları kötüleyeyim. En yakin arkadasim itu metalurji malzemede 2. Sinifa geçicek seneye, ailemden birkaç kişi itu mezunu birsuru yakin arkadasim var buralarda.
Dediğim gibi ben fikirlerimi söylüyorum kimsenin alınmasına veya gocunmasina gerek yok. Benim fikirlerim doğru olmak zorunda da değil ama en azından söylediklerimi belli argümanlarla temellendirdiğimi düşünüyorum. Kimseyi kırmak istemem, gerçekten gittiğiniz yerde mutlu olduktan sonra kimsenin düşüncesi de sizi etkilenmesin.
Okulları vatan savunur gibi savunmaya da gerek yok. Bunu herkese söylüyorum elimize birşey geçmiyor bunu yapınca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oo kimler gelmis, nasi gidiyo hocam
benim konularımda hep mevzu çıkıyo galiba
İtu vs x konuları baya aksiyonlu oluyo, eksikligini cekiyodum uzun zamandir. Gecemi senlendirdin valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X