iyi bir econcu olmak isteyen bunlardan hangisini tercih etmeli sizce veya çok düşünme tıp yaz diyen var mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 21 Temmuz 2024; 21:47:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GS ENDÜSTRİ - İTÜ İŞLETME - BOUN MAT
-
-
boun mat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtu işletme mühendisliği yazardım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fransızca zor dil
degerlendirmeyi ona gore yapma, uninin verdigi egitim iyi mi, econ uzerinde ilerlemeye nasil bir katkisi olur
-
hazırlığı geçemezsen eğitimi de göremezsin eğer geçip dili öğrenemezsen eğitimi anlayamazsın kardeşim
-
İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği programını seçerdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kardes sana hazirligi sormadik daha universite hakkinda bilgin yoksa cevap yazma sen de ugrasma biz de ugrasmayalim
olm korkutma lan beni can sağlığım tehlikede gibi hissediyorum
-
İyi bi econcu olmak istiyorsan çapa tıp senin için doğru tercih olacaktır. Yelpazeye bak a millet kafayı kırmış kırık sekans
Her konuya tıp yaz diyenler için seçenek ekledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 18 Temmuz 2024; 11:32:44 >
Çok Çok çok idealist isen BOUN MAT ama mantıklı olan İTÜ işletme.
-
temel bilim okuma.
-
Neden
econcu olmak için ağır matematik teoremleri ve ispatları ile uğraşmak akıl karı bir şey değil. ki bunu matematiğe tutkusu ve bu ders sayesinde bir yerlere gelebilmiş biri olarak diyorum. eleman yazılımcı olmak istiyor mesela matematik oku diyorlar. ulan sofeng olmak için adam neden 3 katlı integral öğrensin? çoğu çok kazanan yazılım alanlarında matematik doğru düzgün kullanılmıyor bile.
-
Econda da ağır matematik var diyorlar lisansustunde
orasını bilmiyorum. öyleyse neden bilkent gibi akademiye özel önem veren okul, econ öğrencilerine calculus dersini bile vermeyip dandik mat 105-106'yı aldırıyor? araştırmak lazım.
-
hacı ben itü işletme hayal ediyordum 10 k yaptığım için gelmedi tıp yazdım trde o sıralamalara yazılacak daha iyi bi bölüm yok yaz gitsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kadar zor değil hallediliyor ayrıca ekonomi ve yazılım bir değil
yazılımı küçümseme kafasını kim aşılıyor size yav :D
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hazırlığı geçemezsen eğitimi de göremezsin eğer geçip dili öğrenemezsen eğitimi anlayamazsın kardeşim |
Benzer içerikler
- bes yayınları nasıl
- matematiğin ilacı zorluk seviyesi
- elit karma deneme video çözümleri izle
- plastik cerrahi maaş
- eyüp boncuk kimdir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X