Şimdi Ara

Boun Endüstri vs Boun İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar .. Bir aksilik olmazsa bu 2 bölümde gelecek , aklımda Boun İşletme var fakat Boun Endüstriden mezun olan biri hem tam olarak mühendis kalıplarında kalmıyor hemde mühendisliğin getirdiği ekstra avantajlardan faydalanıyor bu yüzden biraz kararsız kaldım fakat aklım hala Boun İşletmede görüş beyan etmek isteyenler buyursunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoes12 -- 27 Haziran 2019; 12:3:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi ki endüstri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke tek derdim bu olsa tam yeme de yanında yatlık durum hem tm den hem mf den kusursuz derece hem de 2 tane çok istediğim bölüm.

Ikisi de sizi ceo yapar işletme doğrudan endüstri ise dolaylı olarak.

Ders müfredatlarını inceleyin hangisi daha ilginizi çekerse onu tercih edin bir noktadan sonra ikisi de aynı noktaya çıkıyor ama bana kalsa işletme çok sosyalleşmeye açık ve rahat bir bölüm ve boun işletme exchange erasmus epey fazla olduğu için işletme yazardım.

Başarınız için tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 27 Haziran 2019; 12:14:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Endüstri tabiki

• Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ..

Açıkçası bende sizin gibi düşünüyorum , 2 Side neredeyse aynı yere çıkıyor haa illaki avantajları/dezavantajlar olacaktır.. Bunun dışında her ne kadar endüstrinin okuması mühendisliklere nazaran rahat olsa da İşletme okuması sanırım en rahat olanı ve dersler kolay olmasından dolayı bana getireceği zamanı da 2.yabancı dili geliştirmeye ve Erasmus tarzı programlara katılarak değerlendirmeye düşünüyorum

Umarım sizinde hayatta her şey gönlünüzce olur sağlıcakla kalın ..

• işletme
  • Hangisine yakınsın hocam araştırdın mı ben de hala emin değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Aaa hocam merhabalar sizde bu bölümler arasında kalmıştınız değil mi :) hocam açıkçası benim aklımda Boun İşletme vardı , endüstri sonradan kafamı çeldi fakat sanırım Boun işletmeden yana oyumu kullanacağım siz de nasıl durumlar umarım kafanız çok karışık değildir

• Esoes12 kullanıcısına yanıt
    Muhendislik adini alabilmek icin isletmenin almadigi 2 tane fizik dersi alman gerekiyor bunlarin vizelerinden her ciktigimda isletme yazmadigima pisman olurum zaten birini daha gecemedim

Endustri muhendisleri matematik(tum muhendislerin aldigi kadar aliyolar), istatistik, yon eylem arastirmasi(isletmede kisaltilmis bir versiyonunu aliyor)gibi konularda egitim alirlar.
    Isletmeciler finans, pazarlama,muhasebe(ie de aliyor ama bu kadar derin degil)vs.

Hangi konular sende daha cok ilgi uyandiriyorsa onu yazmalisin.

Üniversite sonrasındaki beklentinize göre değişir tabii ama işletme veya endüstri mühendisliği istiyorsanız özel sektörde yöneticilik yapmayı planladığınızı varsayıyorum.

Şu yazıma bakabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=138808024

• Bouncer535 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam zaten fiziği oldum olası sevemedim..

Peki hocam Boun endüstri mezunu olmak İşletmeye göre büyük bir artı katar mı yoksa sevdiğim alana yöneleceğimden dolayı bu artının büyük bir etkisi olmaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoes12

Aaa hocam merhabalar sizde bu bölümler arasında kalmıştınız değil mi :) hocam açıkçası benim aklımda Boun İşletme vardı , endüstri sonradan kafamı çeldi fakat sanırım Boun işletmeden yana oyumu kullanacağım siz de nasıl durumlar umarım kafanız çok karışık değildir
    Benim de baya karıştı aslında iktisat yazıcaktım ama işletme de cazip geliyo napıcam bilmiyorum

• kevdwe K kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam teşekkür ettim ..

Zaten aklımı çelen mevzu da bu yöneticilik kısmında endüstri mühendisliğinin getirdiği sizin de saydığınız artılar

Hocam endüstri mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz İşletmeye göre yöneticilik kısmında bana büyük bir öncelik sağlar mı ?

Sunu kabul etmeliyim ie nin is alani biraz daha fazla ama sen yoneticilik tarafinda kendini gelistirmek istiyorsan yaz isletmeyi endustri muhendisliginden uretim dersini vs alirsin bosuna diger konularda kasmazsin.
    Boun endustrinin muhendislik adindan dolayi bilgi teknolojileri tarafinda artisi oluyor ama zaten seninde o kisimla ilgin yok anladigim kadariyla.

• Bouncer535 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Bilgi teknoloji kısmı biraz kafamı çeldi açıkçası fakat pek ilgimi çektiğini söylememem zaten olabilirse spor kulüplerinde yöneticilik gibi bir hayalim var bunun içinde endüstrinin işletmeye göre pek bir artısı olmayacaktır gibi .. Teşekkürler 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoes12 -- 27 Haziran 2019; 13:15:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouncer535

Sunu kabul etmeliyim ie nin is alani biraz daha fazla ama sen yoneticilik tarafinda kendini gelistirmek istiyorsan yaz isletmeyi endustri muhendisliginden uretim dersini vs alirsin bosuna diger konularda kasmazsin.
    Boun endustrinin muhendislik adindan dolayi bilgi teknolojileri tarafinda artisi oluyor ama zaten seninde o kisimla ilgin yok anladigim kadariyla.
    Hocam işletme okurken o üretim derslerini vs alabiliyor muyuz seçmeli olarak yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoes12

Hocam endüstri mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz İşletmeye göre yöneticilik kısmında bana büyük bir öncelik sağlar mı ?
    Hocam bence ikisinin de kendine göre avantajları var ders programlarına vs bakıp seçmek lazım

Kendimden ornek vereyim ie okuyorum bilgisayardan secmeli ders almak istiyorum simdi yaz okulana gelip usten ders aldim o bosalan yerlere bazi kurallar var onlara gore alabiliyorsun (danismani ve hocayi ikna ettikten sonra alamayacagin ders yok) tabi bu ienin programinin isletmeye gore daha az secmeli derse yer vermedinden kaynaklaniyor yanilmiyorsam boun isletmede 4 tane sinirsiz secmeli var ara siniflarda bizde 1 tane var o da son sinifta

• quote:

Orijinalden alıntı: Bouncer535

Kendimden ornek vereyim ie okuyorum bilgisayardan secmeli ders almak istiyorum simdi yaz okulana gelip usten ders aldim o bosalan yerlere bazi kurallar var onlara gore alabiliyorsun (danismani ve hocayi ikna ettikten sonra alamayacagin ders yok) tabi bu ienin programinin isletmeye gore daha az secmeli derse yer vermedinden kaynaklaniyor yanilmiyorsam boun isletmede 4 tane sinirsiz secmeli var ara siniflarda bizde 1 tane var o da son sinifta
    Anladım hocam iyiymiş o zaman teşekkür ederim
    İktisat okurken böyle bi imkan var mı peki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.