bilkent mat yaz karşim. ctis'te yandal yaparsın. |
GS ENDÜSTRİ - İTÜ İŞLETME - BOUN MAT (3. sayfa)
-
-
onu zaten yazcam da gelmez muhtemelen
-
Bu sıralamaya Çapa tutmaz gibi zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5kdan almış her sene 1k 1k geri düşmesinden ve kontenjan artmasından gelir diye yorumladım
-
Geçen sene deprem korkusu nedeniyle o kadar düşmüştü. Bu sene gördüğüm kadarıyla pek bu korku yok gibi ama yine de belli olmaz tabi.
zaten tercihlere tıp koklatmayı düşünmüyorum
-
Boun Mat nedir; burası TR ziyan edersin o puanı
Bunları içinde en önü açık en havalı en prestijli kariyer sunacak yer Galatasaray Endüstri Mühendisliği...
Harika bir Fransızca ile istediğin yerde çalışırsın Yurtdışı Yurtiçi farketmeksizin
-
neden hocam
-
Usta siz bölümler arasında kast sistemi var zannediyorsunuz herhalde o kadar fark yok bir cmpeciyle zaten aynı dersi aldığın zamanlar oluyor
Hocam anladım demek istediğini ama genelde o arkadaşlar akademiden devam etmek istedikleri için mat phy vs. çapı yapıyorlar o yüzden belli bi kıskanma hissi falan olmuyor genelde. Zaten konuştuğum üst sınıfların hepsi beni çapın çok elzem bir şey olmadığına ve benzer bölümlerin spesifik çalışma alanları dışında işveren gözünde aşırı fark yaratmadığına ikna etmişti
nasıl fark yok
-
Okuldan çıkan mühendislerin %70i mühendislik yapmıyor ki zaten
olsun
-
mat da cengle çap yapabiliyo
-
E tabi bu memlekete detarjan satacak genc dimaglar da lazim
MIS grad artı beyin göçü olarak gs endüstri uzak ara götürür bu listeyi. onun dışında ortam için boun mat yazılır sonrasında itü işletme.
-
Bu okulun mezunları olmasa negro çikolatanın ismini neroya çevirmek kimin aklına gelecekti peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X