Şimdi Ara

Cengaveriz Türk yapımı [ Süper bi oyun ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cengaveriz Türk yapımı [ Süper bi oyun ]

Arkadaşlar internette geziniyordum böyle bir türk yapımı oyun gördüm :) türü knight online gibi.. item basma itemler vb. şeyler var.. üye olanlara 3 gün ücretsiz premium veriliyo denemenizi tavsiye ederim :)

http://www.cengaveriz.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanus -- 3 Ekim 2008; 16:49:35 >

• Oyuna başladıım oyunda az online war ama oyundakı sohbet yardımlasma cok guzel herkese tavsıye ederım bıraz zaman ayırmak gerekıyor ama bence guzel oyun hakkında pek falza bılgı weremıycem daha sımdı basladım ama ılerledıkce bu konu altında sıze yardımcı olmaya calısırım
  • oyuna başlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..
  • Mozilla ile girince şu an başka bir explorer dan birisi üyeliğinize giriyor diyor.

Oyuna yeni başladım adım Joker yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 3 Ekim 2008; 18:21:02 >
  • Oyunu Yalnızca Internet Explorerden oynayabiliyoruz.. Oyunda güvenlik amaçlı olduğu için..hile ve benzeri şeyler olmasın diye.. sadece internet explorer uyumlu..
  • tavsiye ederim arakdaşlar ben başladım... Aradığım türde bir oyun...

Aradığım tür: günde 5-10 görev yapıp biten oyun tarzında değil, çabaladıkça ,görev yaptıkça yaratık kestikçe seviye atladığınız bir oyun türü.
    Yeterli tanıtım yapılrısa ilginin artacağını umut ediyorum
  • Çok zevkli bir oyun sardı bayağı.Adım Joker.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk Türk Yapımı PS2 Oyunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni arkadaşların katılımıyla dahada güzelleşecektir umarım..
  • Arkadaşlar Tatkan görevini hallettim ve şimdi avlanma görevi var.25'er tane diyo.Ben rahat 25 tane kestim.Acaba 2'sindendemi 25 tane kesçez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 3 Ekim 2008; 21:16:25 >
  • evet 2 sinden 25 tane keseceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanus

evet 2 sinden 25 tane keseceksin.

Teşekkürler.Yaptım Ayrıca 4 LwL oldum.
  • yarına rehberi koyarım buraya Cengaver rehber diye :) oradan herşeye ulaşabilirsiniz.
  • Tamam bekliyoruz.Şu yükseltme parşömeni ne işe yarar
  • Yükseltme Parşomeni ; İtemlerin Seviyelerini Yükseltmeye
    Sınıf Yükseltme Parşomeni ; İtemlerin sınıflarını yükseltir(İtemlerin Seviyelerini yükseltmek için sınıfta yükseltmek gerekir.)
    Kategori Yükseltme Parşomeni ; İteme bonus değerler katmak için kullanılır..(Sağlık, Güç , Çeviklik , Moral gibi.)
  • Peki bu yükseltme parşömenlerini nasıl kullanacağız
  • rehbere bakarsan orada herşey yazıyo :)

örs te kullanabilirsin parşomenleri.
  • Orjinalden alıntı: okanus

--------------------------------------------------------------------------------

en çok merak ettiğim şey oyundaki amaç nedir.. herşey güzel liderler cenk meydanı görevler ama bir amaç vardır heralde bilen biri açıklayabilir mi..
  • oyun kötü ya daha iyi olabilirdi şimdilik oynamıyorum
  • oyunu iyileştirmek veya kötüleştirmek sizlerin elinde :) ne kadar çok oyuncu varsa o kadar yenilik olur.. arz talep meselesi :)
  • Oyuna yeni server gelmiştir arkadaşlar :) bakmak isteyenler gelebilir ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.