quote:Orjinalden alıntı: Legend_Warrior güzel oyun sağol ayrıca pardus güzelmi vistam var ama pardus almayı düşünüyom sence alimmi ? ben alma derim baksana aşağısı karmakarışık kötü bence. Windows Xp !!
quote:Orjinalden alıntı: Legend_Warrior güzel oyun sağol ayrıca pardus güzelmi vistam var ama pardus almayı düşünüyom sence alimmi ? Pardus bence winzorttan daha güzel...Hem Türk malı... eğer ilgin varsa özelden ulaş yardımcı olayım...
Buyrun Ordum : BUDA REKORUM 41 BİN ! : 0 HİLE 2 SAATİMİ AYIRDIM 8 MİSSİONDA BİTİRDİM VE OYUNUN GENELİNDE 1.CİYİM!
quote:Orjinalden alıntı: ummu Buyrun Ordum : BUDA REKORUM 41 BİN ! : 0 HİLE 2 SAATİMİ AYIRDIM 8 MİSSİONDA BİTİRDİM VE OYUNUN GENELİNDE 1.CİYİM! öyle bir ihtimal yoq birincinin 130.000 puanı var
benim şu an 400.000 küsür puanım var 8. misson'u seçtüm tüm asya benim ve avrupanın bir bölümü arabistanın bir bölümü de dahil
quote:Orjinalden alıntı: melih_polat benim şu an 400.000 küsür puanım var 8. misson'u seçtüm tüm asya benim ve avrupanın bir bölümü arabistanın bir bölümü de dahil ben 8 misson u seçtim , bitirdim hatta ama bu kadar puan alamıyorum neden acaba?