Şimdi Ara

Cenk Tosun >>EVERTON'a transfer oldu 30,5€ (£27) milyon<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş bir yönetim başarası, Diğer takım yöneticilerine ders niteliğinde. Hem futbol hemde yönetim olarak Ligimizin çok üstünde Beşiktaş
  • İnş başarılı olur. Vurduğun gol olsun yavru kartal...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk'e başarılar cidden çalışarak buralara geldi umarım çizgisini bozmaz.

Cenk normal şartlarda 27 milyon euro eder mi tartışılır ancak şuan ki balon piyasada 27m euro hiç bişey demek.

Özellikle PL ekiplerinin yayın ve sponsor gelirleri çok yüksek Cenk tutmasa bile hiç bir sıkıntı olmaz Everton için ama tutarsa da şu balon piyasada cüzi bir miktara forvet kapmış olurlar.

Gelirleri büyük olduğu için böyle bir risk alabiliyorlar. Kazık falan demek saçmalık.
  • yabancı sınırı olsaydı cenki satamazdık.türkiyede göbeğini kaşıya kaşıya milyoncuklarını sayardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasaell -- 4 Ocak 2018; 22:29:50 >
  • Bu Fikret Orman hakikaten kaliteli bir adam. Beşiktaş gibi bir kulübü hakkını vererek yönetiyor. Cenk Tosun bonservissiz alınmış. 3 sezon oynatıldı, şimdi inanılmaz bir rakama satılıyor.

Üstüne bir de devre arasında Vida gibi bir stoperi bedelsiz alıyor. Herkes hakettiği gibi yönetilirmiş. Beşiktaş taraftarı zamanında Yıldırım Demirören gibi birine tepkisiz kalmadı. Eninde sonunda hakettikleri gibi yönetiliyorlar.

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı 2-3 başkanından biri bence. Bir Avrupa kupasını hakediyor. Umarım Beşiktaş Fikret Orman yönetiminde en azından bir Uefa kupası alır.

Maalesef bizim kulüpte sesi çıkanların çoğu sorgulamaktan aciz tipler, futbolla alakası olmayan,olmaması gereken silik,beceriksiz tipler. Bu sebeple bu haldeyiz. Fikret Orman gibi biri inşallah bizim kulübe de denk gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 5 Ocak 2018; 0:57:25 >
  • Galatasaraylıyım ama FM oynuyor gibi hissettim.

Böyle yetiştirirsin sonra transfer sezonu açılır satarsın kasan dolar, sonra eksik bölgelere transfer yaparsın 1-2 tane daha genç alıp tekrar geliştirirsin.

BJK müthiş iş başardı.

Biz bi Brumayı sattık o da ederinin yarısına falan.
  • Ülke olarak artık Cenk'i desteklememiz lazım, çünkü Cenk'in performansı ülkemiz içinde önemli bir piyasa referansı olacak...Cenk orada verimli olursa, İngiltere ve avrupa piyasası ülkemize transfer konusunda daha çok dikkat eder diye düşünüyorum. Pazarlaması daha kolay olur.

Arda'da son dönemlerde sıkıntılı süreç yaşamasına rağmen önemli bir piyasa figürü olmuştur. Bu örnekler artarsa artık kulüplerimiz transferden de gelir elde edecek seviyeye çıkar.
  • Bu tur transfer basarilarinda baskanin cok buyuk payi oldugu kadar, teknik direktorun de cok buyuk payi var ama konjonkturu de konusmak lazim. Yabanci sinirsiz ve yerli yabanci rekabeti ust duzeye cikmis. Yerli ve kaliteli otunculara milyon avrolar verilmek zorunda kalinmadigi icin Cengizler, Caglar Soyunculer, Enesler iyi paralara yurtdisina satilabiliyor ve hem futbol hem de ulke ekonomimize yabanci para giriyor.

Yabanci sinirlamasi yerine iyi bir duzenleme getirilebilinirse hem gereksiz yabanci transferi engellenmis, hem de daha iyi bir rekabet ortami saglanmis olur. Cunku bizim oyuncularimiz ve teknik direktorlerimiz yerel kaldikca ve yabancilardan birseyler ogrenmedikce kar yerine hep zarar ederiz.

• .

(
    )

• Bence Cenk'ten gelen para ile Talisca'nın bonservisini almalı Bjk.
  • Burak da şl de çok gol atmıştı satamadık. Beşiktaş yönetimi çok mantıklı yönetiliyor bütçeye inanılmaz önem veriyor. Mesele genç almak değil iyi oyuncuyu ucuza almak. Helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar, BJK de sevdiğim futbolcuların başındaydı başarılarınn devamını diliyorum ve artık Everton maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel transfer Türk futbolu adına inş başarılı olacak orada

• Cenk Tosun >>EVERTON'a transfer oldu 30,5€ (£27) milyon<<

Cenk Tosun >>EVERTON'a transfer oldu 30,5€ (£27) milyon<<

• Yolun açık olsun PAŞAM..
  • Darısı Tüm Genç Futbolcularımızın Başına.umarım şımarıp yatmazlar.cenk en güzel örnek onlar için Kulüplerimizin bu paralara gerçekten ihtiyacı var arkadaşlar.ben takım sınırlaması yapmadan tüm oyuncularımız bu fiyatlara gitsin istiyorum avrupaya
  • muhteşem bi transfer. helal olsun. Cenk e başarılar, umarım gelecek sezon direk PL ye daha fazla Türk oyuncu transferi olur.

• İngilterede takimlarin gelirleri cogunlukla yayin gelirine dayaniyor.Arsenal dahi sponsor gelirlerinin azligindan sikayet ediyordu. Birde fais fiyatlara bilet satiyorlar, kombine satiyorlar. Avrupa ortalamasinin cok uzeri.

Mesela Everton bu sene 124 milyonluk topcu satmis, transferi -59la kapamis. Maaslari dusuk, bu kadar yuksek yayin geliriyle sorun olmaz o rakam.

Liverpool, Chealse vs topcu satan takimlar, oradan gelir elde eden takimlar. Mancistir(Chevrolet) ve City, bizim gibi kendi kendilerine sponsor oluyorlar. onlarin para sorunu yok. ikisinin de sponsor geliri de yuksek. Yine de, Mancistirin borcu 550yi gecti gecen sene.

Piyasayi bu hale İngiliz takimlari getirdi. Her topcuya ederinin 2-3 katini vererek. İngiliz piyasasi boyle. Diger piyasalara da etkisini gosteriyor, insallah etkisi az olmaya devam eder.
  • Cenk Tosun >>EVERTON'a transfer oldu 30,5€ (£27) milyon<<

Kafalar shop galiba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.