Şimdi Ara

Cenk Tosun >>EVERTON'a transfer oldu 30,5€ (£27) milyon<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
6.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

25 milyon pound mükemmel para doğruysa. Ama hocanız pek istemiyor gibi.

Şenol Güneş: "Cenk'in transferiyle ilgili bana resmi bir şey gelmedi. Ben takımımdan memnunum. İlk yarıdaki kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Oyuncularımın hiçbirinin kaybolmasını, gitmesini istemiyorum."

Hiçbir hoca ligin ortasında as forvetinden kopmak istemez ama konuşulan rakamlar çok yüksek, bu paraya satmazsak hem cenke hem Beşiktaşa ihanet etmiş oluruz.

Metin Albayrak: "Cenk Tosun için herhangi bir teklif yok. Biz de basından öğreniyoruz."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

Transfer yalanlandı teklif yokmuş

Ölüyor ölüyor gerçek olacak diye ödü kopuyor, sözde yıldız özde rezil futbolculara milyonlar harcayıp hep elde patlayan oyuncuları buraya yazmaya yüzü olmadığı için 25M rakamını duyunca kıskançlıktan çatlıyor. Klavyeden bastığın her harfte bunu hissettirdin bize teşekkür ederiz. Ben de bastığım her tuşta sana bu cevabı verirken inanılmaz bir haz duydum emin ol.

25 rakam degil sayı futbolla kafayı mı bozdun adama yazdıgın mesaja bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

Transfer yalanlandı teklif yokmuş

Ölüyor ölüyor gerçek olacak diye ödü kopuyor, sözde yıldız özde rezil futbolculara milyonlar harcayıp hep elde patlayan oyuncuları buraya yazmaya yüzü olmadığı için 25M rakamını duyunca kıskançlıktan çatlıyor. Klavyeden bastığın her harfte bunu hissettirdin bize teşekkür ederiz. Ben de bastığım her tuşta sana bu cevabı verirken inanılmaz bir haz duydum emin ol.

25 rakam degil sayı futbolla kafayı mı bozdun adama yazdıgın mesaja bak

Liseyi yeni bitirdin sanırım. Yazdığım cümle Türkçe testi soru metni değil, hata bulmaya çalışırken dikkatli ol yanlış şıkkı işaretleme

Cenk Tosun >>EVERTON'a transfer oldu 30,5€ (£27) milyon<<

• Çok iyi para. Hem Cenk hem de BJK için iyi olur. Değerini bulunca satacaksın. Tebrikler.
  • Çok iyi para.

Bir Liverpool taraftarı olarak yine rakibimize gelmiş oldu ama bizim ligden Premier Lig'e 1. forvet olarak transfer edilmiş bir oyuncunun da sonraki kuşaklar adına başarılı olmasını canı gönülden isterim...
  • Everton'da para b*k başarı yok .. Cenk gitse de bir şey yapamaz ..

• Cenk'in ayrılması doğru. Çok gelişti, kendine de iyi bakıyor. İngiliz kulüpler topal adama 20M Sterlin veriyor, sırf Türk diye bonservisi çok düştü. Almanya'da oynasaydı en az 40M Sterline okutmuşlardı.

Bizim için de iyi oldu. Şampiyonluk yarışında en önemli rakibimizin en iyi oyuncusu satıldı. Devre arasında yerinin dolması çok çok zor. İyi takviyeler yaparsak bu sezon şampiyonluğun birinci adayı oluruz.
  • gerçekten başarılı bir transfer
    helal olsun orman'a

eğer isteyen olursa satacaksın
    tsl'nin dünya pazarını açılmasını sağladı fikret orman
  • 22m sterlin telaffuz ediliyor.
    inanılmaz bir rakam doğruysa hemen satsın bjk.
    bana göre 10-15m euro anca eder.
  • H.olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

liseyi senden önce bitirmişimdir senden sonra bitirsemde senden başarılı bitirmişim kusura bakma
    http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=RAKAM hadi koçum 25 rakam falan degil sayı ama sen rakam diye düşün hayaller aleminde yaşıyo olabilirsin

Gönderdiğin linkte yazılanları da okuyamıyorsun "muahaha" smileyleriyle g*t olmanı kapatmaya çalışıyorsun. Bak yine işaretledim ama eğer yine de sorun yaşıyorsan

bkz.http://www.dunyagoz.com/tr

Daha fazla muhatap olmaya gerek yok derdini beni alıntılamadan başka çok bilmişlerle paylaş KOÇUM

Ha bir de şu var

• kesin gitti mi ?
  • Aldığın her kuruş helal olsun !
    Bize yaşattığın sevinçler için teşekkürler Tosun Paşa !
    Asla unutulmayacaksın bu kulübün kapısı sana her zaman açık !
    Yolun açık olsun !

• Yolun açık olsun KRAL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebecca Wood baskanin basarisidir. Gittikce citayi oyle bir yukseltiyor ki buralar aglama duvarina donuyor, her taraf emmekten yanmis biberon kokuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clouder -- 4 Ocak 2018; 13:7:23 >
  • Yerli oyuncuları avrupaya gönderirken insanların kafasında oluşan (20 milyondan fazla para vermemiz gerekmez) imajı yıkmak için çok iyi olur bu paralara satılırsa.

İnşallah ikinci bir Tugay olup senelerce oranın sayılan sevilen bir oyuncusu olur. Bu sayede başka yerli oyuncular da yurt dışında daha çok rabet görebilir.
  • Kız istemeye cidden Fikret Orman ı da götürecem.

• iyi para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Kız istemeye cidden Fikret Orman ı da götürecem.

Yemin ediyorum kızın ailesinden başlık parası alır gelirsin.
  • Hayırlı olsun güzel transfer İns Cenk başarılı olur premier ligte .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.