Şimdi Ara

Cenk Tosun'un İngiltere'ye Turşu Bidonuyla Gitmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Orijinalden alıntı: C_Sharper

quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

elin ingilizinin leş gibi tatsız tutsuz yiyeceğini yiyeceğine; doğru düzgün, prebiyotik olarak da etkili muhteşem bir yiyecek götürmüş. orada bulamaz çünkü bunları.

vizyonlu adammış, damak tadı da sağlammış. helal olsun.

hocam ingiltere turşu cennetidir yanlız

Sadece Ingiltere degil. Ornegin Cenk'in dogdugu yer olan Almanya'da muthis lahana tursusu yapiyorlar. Yontemleri de oldukca dogal, sadece tuz ve su kullaniyorlar, bizimkiler gibi sirke kullanmiyorlar. Probiyotik acisindan oldukca zengindir bunlarin tursulari.

Ayrica su an butun dunyada bioshoplarda neredeyse her sebzenin dogal tursusunu bulmak mumkun. Dogal olarak yapilmis yani icinde sirke olmayanlarin raf omrunu uzatmak icin de bioshoplarin buzdolapli kisimlarina koyuyorlar.

Tursu yiyen veya seven biri degildim, bu probiyotik olayina kiz arkadasim yoluyla bulastim, oradan biliyorum

yılın büyük bölümünü prebiyotik ve probiyotik gıdalar tüketerek geçiren insan huzursuz, mutsuz olmaz; tasasız, özgüvenli olur aksine.

turşu, doğal yoğurt, kefir vs. bunlar muhteşem gıdalar. değerini bilip bolca tüketmek lazım. gerekmediği sürece asla antibiyotik kullanmamak lazım. günde 25 gr. şekeri aşmamak lazım.

lazım da lazım yani ama yapıyor muyuz bunların çoğunu? şahsen ben çok tembel oluyorum bazen. aman kim uğraşacak şimdi diyorum. ömrümün sonunda her yanım çürüyünce anlarım sanıyorum.

Hehe Bunlar derin mevzular. Girdin mi cikmasi zor. Benim basimda bir doktor var ve herseyi benim uzerimde deniyor. Once probiyotik kapsulleriyle geldi. Sonra kombu cayi, su kefiri, sut kefiri, torfu, tursu vb eve sokmadigimiz sey kalmadi. Su an tursu ve sut kefiriyle devam ediyoruz ama eskisi kadar yemiyorum. Bir ara saglikli olacam diye yeme olayini abartmistim, tuvaletten cikamiyordum. Arap yagi bol buldun mu hikayesine donmustu

Yalniz bu arada ben bunlarin hepsini yapmayi ogrendim, hem kiz arkadasimdan iyi yapiyorum hem de antrenmanlar icin bazi gunler 5-6 ogun yedigim icin mutfakta cok vakit geciriyorum, bir de hazirladigim shake'lerin icine mikserden gecirdigim kefir tohumlarini katiyorum, o derece piskopata bagladim probiyotik isini.

• Turşuyu çok sevdiğinin göstergrsidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ne de olsa Antep den cikma e haliyle olacak okadar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet oyle cevaplar yazmiski cahillikte son nokta... Tursu sadece bizde var filan saniyorlar heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Millet oyle cevaplar yazmiski cahillikte son nokta... Tursu sadece bizde var filan saniyorlar heralde?

Yurt dışında genelde turşular bizdeki gibi değil daha tatlı oluyor . Almanyada var türkiyedeki gibi turşu ama ingilitere bilmiyorum zeytin sucuk turşu var ama alışmak lazım yemek için çok farklı bizim için.
  • En iyi turşu limon suyuyla olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.