Ahhh ahhh konuyu açtım ama papağanımı yaklaşık 1 ay önce kaçırdımm:(((
Tüyleri hala çıkmamıştı aylarca uğraşmama rağmen. Tüysüz diye severdik biz onun bu haliyle de mutluyduk.
O kadar çokk içime oturdu ki kaç kere ağladım üzüldüm hala da rüyalarımda görüyorum :((
babam bi sultan papağanı aldı ama cennet ppağanımın yerini tutmuyor
Geçmiş olsun. Sultan papağanı daha iyi diyorlar aslında. Cennet türüne göre daha çabuk alışıyormuş.
Cennet Papağanının kuyruğunun kısa olması avantajı.. Fakat çok çabuk pisliyor 5 dk bir (dışarıda olduğu zaman).. Mesela Cennet hep ilgi ister halinden anlar, o sana geç sen ona çabuk alışırsın.. Ayrıca gagası fena sivridir,tersi pistir bu abinin..
Sultan nasıldır peki, hangi tür tavsiye edersin. kararsız kaldım
Sultan'a bir şey diyemem.. Onu Sultan besleyen birine sorabilirsin.. Fakat Muhabbet mi Cennet mi dersen ve kendine sadece bir kuş değil bir arkadaş istersen Cennet derim..
Peki sağol, sultan almayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: > ConfusedChild
quote:
Orijinalden alıntı: ctrlspace
Ahhh ahhh konuyu açtım ama papağanımı yaklaşık 1 ay önce kaçırdımm:(((
Tüyleri hala çıkmamıştı aylarca uğraşmama rağmen. Tüysüz diye severdik biz onun bu haliyle de mutluyduk.
O kadar çokk içime oturdu ki kaç kere ağladım üzüldüm hala da rüyalarımda görüyorum :((
babam bi sultan papağanı aldı ama cennet ppağanımın yerini tutmuyor
Geçmiş olsun. Sultan papağanı daha iyi diyorlar aslında. Cennet türüne göre daha çabuk alışıyormuş.
evet sultan cennete göre daha çabuk alıştı 2 ay gibi bir sürede. Ama cennet papağanı 7 ay geçmesine rağmen alışamamıştı. Ama benim bildiğim cennetler geç alışmasına rağmen alıştıktan sonra dost gibi olur sever ve sahibini anlar...
Cennet ve sultan var bende ayrı kafeslerde ama cennet daha akıllı bir kuş alıştırmak sabır ister konuşma kabiliyetide yok fakat çok oyuncu al bütün gün oyna evdekiler sık pislemesinden şikayet etmese kafese hiç sokmam :) ayrıca iyice alışınca pencereden filanda kaçmıyor youtube da bazı videolar görmüştüm evin bahçesine salmışlardı güvercin gibi uçup geri geliyordu..
quote:
Orijinalden alıntı: _Dragon_
Cennet ve sultan var bende ayrı kafeslerde ama cennet daha akıllı bir kuş alıştırmak sabır ister konuşma kabiliyetide yok fakat çok oyuncu al bütün gün oyna evdekiler sık pislemesinden şikayet etmese kafese hiç sokmam :) ayrıca iyice alışınca pencereden filanda kaçmıyor youtube da bazı videolar görmüştüm evin bahçesine salmışlardı güvercin gibi uçup geri geliyordu..
Benim Cennet'i balkonda yıkamaya çalışırken kaçtı. Havuzlarının dışında başka yerde yıkanmak istemiyor. Bu arada karşı binanın terasına kaçtı orada oturdu bize baktı yorulmuştu geri dönemedi biz gidip onu aldık getirdik O da pişman oldu gittiğine..
Cennet ve Sultan Papağanları hakkında her türlü bilgiye ulaşabilir sorularınızı sorabilirsiniz ...