Oyuna x3 te yeni başladımi adım Valkyrie00 clana katılmak isterim, ilginiz için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
bende bugun x3 serverine yeni başladım nickim Gretna clana katılmak isterim şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: TomAmca
quote:
Orjinalden alıntı: bladerzz
yha ben yeni başladım lineage2'ye... daha önceden bi 6 yıllık mmorpg deneyimim var ama yinede grade fln yabancı geldi gözüme... Abyss 10x alpha'dayım ama dediğim gibi daha başlarda olduğumdan başka bi abyss serverına burdan arkadaşların yanına gideblirim çağıran olursa...
edit 1 : abyss 3x e başladım... Human Archer kasıyorum, aranıza alırsanız sevinirim...
edit 2 : açıkcası hüsrana uğradım... en kalabalık private serverdan bu kadar lag beklemezdim. Ayrıca oynadığım onlarca mmorpg'den sonra lineage'in kontrolleri açıkcası odun odun geldi. lvl 5 questinde lvl 35-40 moblarla sarılı olan kalenin escape scrollunu vermesi ve oraya gidip de geri dönüşün olmaması garip.. online sayısı 1700 - ingilizce bilen 0... Bukadar çok hayranı olan oyundan çok daha iyi şeyler beklerdim. Tabikide oyunun başında bunları söylediğim için bissürü kişi saydırıcak bana ama bunlar genel şeyler yani sanki lvl 70 olunca kontroller değişcek yada serverdaki insan tipi değişcek gibi çıkışmasın şimdi bana herkes... Orjinaline para vermeye değmiceğini düşünüyorum...
Valla eğer lvl 5'te yaptığın görevle aldığın escape scroll Giran Kalesi'nin soesi ise, onun dönüşü de var... Sadece yeniden görev yapıyorsun. Kontroller dersen, iyi ki C3 döneminde gelmedin derim, daha soulshotlar otomatik değildi, sen o zaman görürdün odun kontrolleri burda bir sürü insan vardır o zamanları hatırlayan, hepsi de sadece otomatikleştirilmiş ssleri bile minnet duyarak hatırlıyordur...
Genel ile ilgili konuşursak; bu olay sonuçta bir oyunarkadaşım, kimse seni ya da bizi zorla oynatmıyor, oynuyoruz diye de üstüne para vermiyor... Zevk aldığımız için oynar, zevk almadığımız yerde (senin gibi) oynamayız... Evet abyss serverinda ben de ingilizce sorunu çekiyorum ama illaki birileri çıkıyor bu lanet dili bilen... sonuçta oyunda her an 3000 civarı oyuncu var... ingilizce bilen birileri kesin vardır, sana denk gelmemiştir
Salih abi Announcements bile rusça yaw :D Event olsa haberiniz olmıcak :P Şaka şaka
quote:
Orijinalden alıntı: Gretna
bende bugun x3 serverine yeni başladım nickim Gretna clana katılmak isterim şimdiden teşekkürler
Abyss şu an baslamak icin cok gec oldugunu dusunuyorum. Ama yardimci olularsa diger oyunculara yetisirsin.
abyss gracia oldu sanırım ama giremiyorum? gracia final indirdim, abyss patch ini indirdim ama oyun açılırken daha hata veriyor.. 69 luk char vardı 10x te 2 tane. oynamasam da özledim onları
Final le giremezsin diye biliyorum girsen bile charın yerinaltından görünür normal gracia ct2 indir yada bi yerden bulup girmen gerek
gracia part 2 nin de setupı var elimde.. ama ben hep update edip girmeyi denedim.. dur deniyorum hemen..
ve evet girdim.. hocam çok saolasın...
Yakinda Zaten gracia final olacak ne zaman bilmiyorum ama.
3x te 70 lvl char silinirmi ya emeğine yazık. Biz 300x te 50 lvl kasamıyoruz.
bende abyssx3 e baaladim ama giranda hic turke raslamadimki nikim PoWerTurK
abbys 3x in bazı sorunları olduğunu önceden biliyorum. Ama şu aralar varmı o sorun onu bilmiyorum ki muhtemelen vardır. Orda oynayanlar bilir:) Başarılar
spoil kastım 40 lvl ama gorev itemi satilmiyo galiba turkte hiç yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme