Şimdi Ara

Centaur Clan Abyss x3 Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2009 ocak ayinda 3. senemi dolduracagim abyss x3 serverinda halen mucadeleye devam etmekteyim )) kendime gorede guzel yol katettim su an 2 bulgar clani ile kendi aliance im da 165 kisi ile beraberiz. Bir kac kucuk high rate denemelerinden sonra x3 ten baskasinin yalan oldugunu gordum kendi kanimca,ve hala bu oyunun yavas yavas ve sindire sindire oynanmasi gerektigine inaniyorum (vakti ve sabri olanlar icin gecerli)
    ayrica kendi clanimda rus litvanya ve ukraynadan arkadaslar var hatta bi tanesine turkce bile ogretiyoruz ve gercek anlamda bizleri cok seviyor (su ana kadar beni sasirtan en buyuk seydir bu)
    uzun lafin kisasi server indan bikan low rate den tat alabilen zamani ve sabri olan herkesi bekliyoruz , oynayan arkadaslarin yas seviyesi dusuk degil dolayisi ile kesinlikle rahatsiz edici bi olay olmamistir olmayacaktir
    buna yabanci arkadaslar da dahildir .aramiza katilacak arkadaslara her turlu yardim yapilacaktir.Clan forum da actik yeni faaliyete gecti.Simdiden ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim.

http://www.centaurclan.com/forum2/

lKINGELVISl
    78 Storm Screamer
    78 Titan
    70 Hawkeye
    76 Soultaker (Sildim)
    70 Abyss Walker (Sildim)

KINGELVIS
    76 Hierophant
    74 Blade Dancer

Abyss x3 Server

http://la2.theabyss.eu/?news

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KINGELVIS -- 5 Ekim 2008; 14:55:18 >

• Bende chari abysy 7x te sildim :) [Şu anlar saatleri sayiyor:)
    Şu an Lineage2 devam edersem gelebilirim
  • Höyt nie sildin lo
  • Kapi herkese acik beklerim )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KINGELVIS -- 6 Ekim 2008; 19:13:29 >
  • yeni baslamak icin cok kotu bi server bence.

nie mi?
    eger ben (ornek kendimi aliorum) servere baslarsam server cok zaman once kurulmus e cok insan da var. insnlarda s grade varken ben b grade kasacam, valla bnce mantik yok, onun icin kotu diorum.(server kotu deil ama yeni baslayanlar icin guzel dleil.

sevgiler saygilar.

(server ne zaman acildi tam bilmiorum fakat abyss cok uzun zaman onceden var di(ama x3 icin bilgim yok)).
  • İyi playersan 3 ayda nobless s grade bile olursun birazda sansliysan
    Tabi bazi olanaklarda lazim:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 7 Ekim 2008; 0:07:24 >
  • apo cok saol destegin icin sadece elimden geleni yapiyorum varsa paylasmayi bilenlerdenim gelen herkese de bu yapilacaktir yine dedigim gibi bu serverdayim 3 senedir kapanana kadarda burada olacagim gelip te yardim alanlar giderken no grade bile olsa aldiklarini birakip gitsinler tek sorun budur................. serverda 150 kisi varken dion dan orene kosardik quest yapmak icin oralardan buralara geldik ..benim icin l2 x3 ten ibarettir ))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maradonda clan
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KINGELVIS

apo cok saol destegin icin sadece elimden geleni yapiyorum varsa paylasmayi bilenlerdenim gelen herkese de bu yapilacaktir yine dedigim gibi bu serverdayim 3 senedir kapanana kadarda burada olacagim gelip te yardim alanlar giderken no grade bile olsa aldiklarini birakip gitsinler tek sorun budur................. serverda 150 kisi varken dion dan orene kosardik quest yapmak icin oralardan buralara geldik ..benim icin l2 x3 ten ibarettir ))))

ya biz de bir ara 7x' ine başlamıştık bir kaç arkadaş, görev yaparken çok koşturmuştuk o yollarda onu hatırlattın bana. hüzünlendim
    ama ilk başladığımda çok zorlanmiş, eşekten düşmüşe dönmüştüm, aslında çok fark yok ama geldiğimiz server 45x idi... ağır çekim film izlemek gibiydi lvl atlamak. ama vaktim imkanım olursa düşük ratede hatta official serverda oynamak istiyorum ben, birşey yapmak için uğraşmak istiyorum.... (deli miyim neyim, gidip bir 1000x server bulsam, ucuz donateleri olan, versem parayı alsam olmuyor mu? olmaz )

• Yaw lvl isi zor degil sadece low rate'de pratikleri olan arkadaslardan bilgi alin yeter
    Mesala 2gun önce Yeni sub actim plains walker 40tane 58e 5-6 saatte kastim.10da olabilir yalan soylemiyim
    Bu arada Low rate serveri ariyordum.7X Birakma gibi dusuncem vardi charimi delete bile etmistim 1gün dayanabildim İnsanin zoruna gidiyor resman evlat acisi Çok köyü koyuyor
  • bende geliyorum 2 aylik bir aradan sonra tekrar l2 ye basliyorum hadi hayirlisi.....
  • Ben 10xAlpha da oynuyorum server rus olmus ama bir kaç Türk olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
  • bende şimdi indiriyorum kardeşim 8 saat sonra inmiş olucak bu oyuna başladıgımdan beri ne gezmek ne dolaşmak ne manita ne esrar ne hap ne alkol en buyuk bağımlılık lineage2 yasaklasınlar bu oyunu bırakamıyorum kurtarın beni
  • vallah nooblesi falan bilmem s grade falan daha hic elime almadim ama sub vede 3 class gorevi 1 hafta surdu bugun
    BAİUM kapisinda bekliyorum sabahtan geldik yerimizi ayirdik ama 1 2 saat sonra burasi ana baba gunu olur tabii pvp lerde baslar eger sans eserii bizi karanbolde kesmezlerse iceri girmemize izin verirlerse vede :D icerde kesmemize izin verirlerse sub bitter nobles bakacaz arttik :D o cok daha kolay :D :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: taaruz

vallah nooblesi falan bilmem s grade falan daha hic elime almadim ama sub vede 3 class gorevi 1 hafta surdu bugun
    BAİUM kapisinda bekliyorum sabahtan geldik yerimizi ayirdik ama 1 2 saat sonra burasi ana baba gunu olur tabii pvp lerde baslar eger sans eserii bizi karanbolde kesmezlerse iceri girmemize izin verirlerse vede :D icerde kesmemize izin verirlerse sub bitter nobles bakacaz arttik :D o cok daha kolay :D :D

Yapma Yha O kdr Zormu La O Server Cilienti ne ?
  • yha ben yeni başladım lineage2'ye... daha önceden bi 6 yıllık mmorpg deneyimim var ama yinede grade fln yabancı geldi gözüme... Abyss 10x alpha'dayım ama dediğim gibi daha başlarda olduğumdan başka bi abyss serverına burdan arkadaşların yanına gideblirim çağıran olursa...

edit 1 : abyss 3x e başladım... Human Archer kasıyorum, aranıza alırsanız sevinirim...

edit 2 : açıkcası hüsrana uğradım... en kalabalık private serverdan bu kadar lag beklemezdim. Ayrıca oynadığım onlarca mmorpg'den sonra lineage'in kontrolleri açıkcası odun odun geldi. lvl 5 questinde lvl 35-40 moblarla sarılı olan kalenin escape scrollunu vermesi ve oraya gidip de geri dönüşün olmaması garip.. online sayısı 1700 - ingilizce bilen 0... Bukadar çok hayranı olan oyundan çok daha iyi şeyler beklerdim. Tabikide oyunun başında bunları söylediğim için bissürü kişi saydırıcak bana ama bunlar genel şeyler yani sanki lvl 70 olunca kontroller değişcek yada serverdaki insan tipi değişcek gibi çıkışmasın şimdi bana herkes... Orjinaline para vermeye değmiceğini düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerzz -- 8 Aralık 2008; 10:13:15 >

• @bladerzz 1 oynadigin server private serverdir 2 server c6 son surumu degildir 3 serverda lag olmasi cok dogal 4 server rus serveri oldugu icin dogal olarak ruslar yabanci dil bilmek zorunda degiler :D
    5 hangiii mmorpg oynadin da isim verseydinde bana konturolleri ona gore birde biz kıyaslasaydik :D orjinal servera vercegin her kurusunn tadini cikariyorsun buna emin olabilirsin
    en son sey cogu ozelik sıkıler falan fılannn pivete de calismiyor bundan belkii etkilenmis olabilirsin
    freee serverlarla sakın orjinali kiyaslamaya kalkmaa cunkuuu orjinal cok cok degisik :D birkez kimseye haksizlik yapilmiyor gm amcasinin oluna yada kapi komsusuna sillah verilmiyor :D
    he sunu da unutma kimse sana saldiramaz sen sadece fikirlerini soyledin cok guzel birsey bence :D
    :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladerzz

yha ben yeni başladım lineage2'ye... daha önceden bi 6 yıllık mmorpg deneyimim var ama yinede grade fln yabancı geldi gözüme... Abyss 10x alpha'dayım ama dediğim gibi daha başlarda olduğumdan başka bi abyss serverına burdan arkadaşların yanına gideblirim çağıran olursa...

edit 1 : abyss 3x e başladım... Human Archer kasıyorum, aranıza alırsanız sevinirim...

edit 2 : açıkcası hüsrana uğradım... en kalabalık private serverdan bu kadar lag beklemezdim. Ayrıca oynadığım onlarca mmorpg'den sonra lineage'in kontrolleri açıkcası odun odun geldi. lvl 5 questinde lvl 35-40 moblarla sarılı olan kalenin escape scrollunu vermesi ve oraya gidip de geri dönüşün olmaması garip.. online sayısı 1700 - ingilizce bilen 0... Bukadar çok hayranı olan oyundan çok daha iyi şeyler beklerdim. Tabikide oyunun başında bunları söylediğim için bissürü kişi saydırıcak bana ama bunlar genel şeyler yani sanki lvl 70 olunca kontroller değişcek yada serverdaki insan tipi değişcek gibi çıkışmasın şimdi bana herkes... Orjinaline para vermeye değmiceğini düşünüyorum...

Kardes Server secimin yanlis olmus

• quote:

Orjinalden alıntı: taaruz

@bladerzz 1 oynadigin server private serverdir 2 server c6 son surumu degildir 3 serverda lag olmasi cok dogal 4 server rus serveri oldugu icin dogal olarak ruslar yabanci dil bilmek zorunda degiler :D
    5 hangiii mmorpg oynadin da isim verseydinde bana konturolleri ona gore birde biz kıyaslasaydik :D orjinal servera vercegin her kurusunn tadini cikariyorsun buna emin olabilirsin
    en son sey cogu ozelik sıkıler falan fılannn pivete de calismiyor bundan belkii etkilenmis olabilirsin
    freee serverlarla sakın orjinali kiyaslamaya kalkmaa cunkuuu orjinal cok cok degisik :D birkez kimseye haksizlik yapilmiyor gm amcasinin oluna yada kapi komsusuna sillah verilmiyor :D
    he sunu da unutma kimse sana saldiramaz sen sadece fikirlerini soyledin cok guzel birsey bence :D
    :D

serverın private olduğunu biliyoruz heralde :D
    oynadığım mmorpg'leri saymak zor.www.mmorpg.com daki mmorpg listesindeki ücretsiz olanların %80i ve ücretli olanlardan da wow - eve - guild wars - ultima ... oynadıklarım :)

• @bladerzz ya sımdıı kardes sana oyunu begendırmekte cok zordur yaa oynama sen l2 l2 cok kottu bir oyunn 5 para etmezz konturoler kotuuu :D adamalr yabanci dil bilmiyorr gicik oldularmii oyunu oynatmazlar gordukleri yerde keserler senii turlu turlu manyaklar var oyunda bize bakma sen
    biz bir kere basladik bu oyuna vuruldukkk baska hicbir oyun bizi kesmiyor kara sevda gibi birseyy bizim icin lineage2

birakani gormedim daha parmagini kaptiran daha da kutulamiyor

sen en iyisi bu kotuu oyunu birak sen baska oyunlara bak bosver yazikk okadar gb yuklemisin sil gitsin bir sey eksilmez l2 den D:
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladerzz

yha ben yeni başladım lineage2'ye... daha önceden bi 6 yıllık mmorpg deneyimim var ama yinede grade fln yabancı geldi gözüme... Abyss 10x alpha'dayım ama dediğim gibi daha başlarda olduğumdan başka bi abyss serverına burdan arkadaşların yanına gideblirim çağıran olursa...

Valla eğer lvl 5'te yaptığın görevle aldığın escape scroll Giran Kalesi'nin soesi ise, onun dönüşü de var... Sadece yeniden görev yapıyorsun. Kontroller dersen, iyi ki C3 döneminde gelmedin derim, daha soulshotlar otomatik değildi, sen o zaman görürdün odun kontrolleri burda bir sürü insan vardır o zamanları hatırlayan, hepsi de sadece otomatikleştirilmiş ssleri bile minnet duyarak hatırlıyordur...

Genel ile ilgili konuşursak; bu olay sonuçta bir oyunarkadaşım, kimse seni ya da bizi zorla oynatmıyor, oynuyoruz diye de üstüne para vermiyor... Zevk aldığımız için oynar, zevk almadığımız yerde (senin gibi) oynamayız... Evet abyss serverinda ben de ingilizce sorunu çekiyorum ama illaki birileri çıkıyor bu lanet dili bilen... sonuçta oyunda her an 3000 civarı oyuncu var... ingilizce bilen birileri kesin vardır, sana denk gelmemiştir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.