Şimdi Ara

Çentiğin kaldırılması beklenen iPhone 14'te ekrandaki delik ne kadar büyük olacak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çentiğin kaldırılması beklenen iPhone 14'te ekrandaki delik ne kadar büyük olacak?

Ne büyük dert?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu tasarımla gelirse eski iphone'lar değere biner ve şahsi olarak şu çirkin görüntü komple kaldırılana kadar iphone almam.

• Fire in the Hole !!!!

• damacanaya hallenenler hazır mıyız?

• Ben hala şaşırıyorum nasıl ekranın altına gömmeyi beceremiyorlar bu mercekleri, kamera kapalı olduğu zaman gözükmeseler, kamera ve face id çalışacağı zaman da üstündeki pikseller yok olsun ve delikler gözüksün, mümkün değil mi bu dediğim?

• Rodin kullanıcısına yanıt
    Yakinda oyle olucak .

• Haber başlığını görünce bir gülme aldı ama forumun haline üzüldüğümden gülesim geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonunda çentikten vazgeçmeyi akıl edebildiler, ona şükür..

• Sanki çentikten bile kötü bişey geliyo gibi ama neyse

• Son 1 yıldır sızıntılar hep yalan. Kaç ay Watch'un köşeli tasarımla geleceğini söylediler (ben gelmeyeceğini düşünüyordum), gelmedi. Şimdi yeni renk mor geliyor dediler, o da olmadı. Hap şeklinde çentik tasarımı falan da gelmeyecek.  

• Dünya çalkalanıyor. Ekonomik kriz her yerde biz de delik tartışıyoruz. Eskiden küçüktü delik. Artık o elma sığmaz bizim deliğe. Elinizdeki telefona sahip çıkın. Siz telefon için yaşadıkça bu firmalar daha çok sokar bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derdinizin ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne çentiğinden bahsediyorlar lan bunlar? dertleri ne tam anlayamadım.

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Hay Allah razı olsun senden kardeşim. Aklı başında birileri görmek sevindirici. Benim şuan kullandığım telefon 5 yılını bitirdi.. Android hantal batarya öğleye bitiyor ama işimi görüyor. Şuan telefon bakıyorum, şaka gibi maaşım bile yetmiyor şöyle 5 yıl kullanılacak telefona. Bunlarda gelmiş 20.000 lik telefonun deliğini tartışıyor. Dünyanın bir ayağı çukurda haberleri yok yada umurlarında değil yaşayınca görecekler..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.