Şimdi Ara

Çentiğin kaldırılması beklenen iPhone 14'te ekrandaki delik ne kadar büyük olacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • borayeris B kullanıcısına yanıt
    Apple fanı değilim fakat elmayla armutu kıyaslamamak lazım sezar’ın hakkı sezar a Selfie çekmekten başka hiçbir amacı olmayan bir ön kamera deliği ile içerisinde saniyede binlerce işlem yapabilen sensörlerin olduğu bir teknolojiyi aynı kefeye koymamak lazım. Face id sadece kilit açmak için değil çizgi film animasyon tasarımcıları için 3d modelleme işlerinde de kullanılıyor Ve tek başına sadece Bu yüz tanıma sensörünü satın almaya kalksanız cihazın fiyatı 20.000 $’ın üstünde Ama Apple bunu size 500 dolarlık bir telefon içinde gömülü sunduğu için çentik delik veya çentik haliyle yer kaplıyor. Tasarım olarak bence de hoş değil iPhone’un ki ama bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bazı arkadaşlar yazmak için yazıyor sanırım. Hayatımda sadece bir kere iPhone kullandım, oda kısa bir süreliğine 5S'di. Fakat yok Android'de bilmem kaç yıldır var, yok yapması çok mu zor, yok devrim gibi sözde dalga geçilen yorumlar yazılıyor. Bence bunları yazan çoğu kişi de biliyor fakat yine de söyleyelim; çentik diye tabir edilen kısımda sadece kamera sensörü bulunmuyor. Bunun dışında iki sensör daha var. Doğal olarak bu kısımı nokta kadar yapmaları mümkün değil. Face ID ile Android'deki kamerayla yapılan işlemi karşılaştırmak da büyük bir haksızlık olur. Hem çentiğin olmayıp hem de haberdeki gibi bi alanda olmaması için tek seçenek Face ID'den vazgeçmek olur. Oda hali hazırda Face ID kadar hızlı ve pratik bir parmak izi sensör olmadığından dolayı bundan vazgeçileceğini sanmıyorum. Kaldı ki bazı Android telefonlarda sadece kamera varken bile kocaman çentik vardı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 6 Mart 2022; 18:22:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Delik iyi beğendim ben çentikten daha güzel

• S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Akıllı telefonlar hayatımıza girdi gireli ilk defa heves edip iphone 11 promax alıp bir dönem (15 ay) kadar kullandım, alışamadım denedim olmuyor. Samsung note serisine dönüş yaptım. Aradığım, unutamadığım tek şey Face ID. Zifir karanlıkta bile muhteşemdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensei -- 6 Mart 2022; 19:18:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kbere K kullanıcısına yanıt

Yok hocam delik olması beni rahatsız etmiyor. Bi tane yuvarlak deliğe ek olarak hap şeklinde bir delik daha olması çok iğrenç durmuş. Keşke sadece kamera deliği olsaydı ve FaceID yerine de güç tuşuna entegre veya ekrana gömülü parmak izi gelseydi.

• Delik hükümet sağolsun baya büyük!

• Çentiği ve delikleri komple kaldırmadıkları sürece ne android ne iphone'a 30.000 lira bayılmayacağım kusura bakmasınlar.

Yan kullanımda simetriyi bozuyor ve aşırı rahatsız edici. Ekran altı kamera teknolojisi çıkalı epey oldu büyük firmalar halen kullanmamakta ısrar ediyorlar,

7 senelik telefonla halen düzgün cihaz çıksın diye bekliyoruz.

• O değil de "delik" tabiri kulağıma çok saçma geliyor.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt

Delik Apple'ın iPhone'unda olunca 2 günde bir haberi yapılır.  

• Bu daha kötü görünüyor. İki parça değilde tek parça güzel görünür. Kasıtlı yapıyorlar. Sonraki modelde tek parça yapıp satmaları için.

• Mi 9 t çentiksiz süper teknoloji

• Şimdi Iphone fanlarının arasında statü farkı olacak. Masaya koyunca "çentikli iphone vs delikli iphone" farkı hemen görünür koşa koşa gidip yenisini alırlar

• İyimiş

• Delik diyo ya ahahahhahahah😂😂😂😂😂😂😂
    Yuvarlak arkadaşlar coşmuştur artik bu kelimeyi duyunca😂😂😂😂😂😂😂

• Bi tarafımızdaki delik günden günde büyürken Apple umrumda mı olur ?...

• Telefonu alacakların bi yerindeki delik ne kadar büyük olacak ona bakmak lazım asıl  

Ha bir de, lansmanı merak ediyorum. Büyük bir olaymış gibi "işteeee çentiği kaldırdıkkkkkk" diye lanse edilecek ve bir alkış çığlık tufanı kopacak.

La adamlar ekran altı kamera yaptı ekran altıııı   

• Maşallah. Kara delik.

• Android olmuş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.