Bildirim
CentOS sunucum hakkında bir sorunum var yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
reboot calismiyor mu? -
dostum hiç bilgim yok reboot nasıl yapılıyor ? -
Reboot yazarak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 21 Nisan 2011; 13:38:49 > -
Selam sanırım vps falan aldınız. Size söylenen ana makinanın işlemcisi ve sizin client'e atanan ram miktarıdır. Yani o makina üzerinde kaç tane client çalışıyor sanal olarak orası önemli.
Admin konsolundan giriş yaptıktan sonra "reboot" komutunu verdiğinizde sistem yeniden başlar. Bu arada makavelli nick'i nerden geliyor quake'le alakalimisin :P -
evet vps aldım
o atanan özelliklere nasıl bakarım peki bunu ordaki tarayıcımdan indirebilecegim bir adres falan varmı
birde bu admin konsoluna nasıl giriş yaparım ? birde şimdi yeniden başlarken bi problem olur mu? onlar birden fazla işletim sistemi kuruyorlar ya
makaveli nick'i 2pac dan geliyor. -
O atanan özelliklere bakmanız çok basit "cat /proc/cpuinfo" işlemci bilgisi. "cat /proc/meminfo" ram bilgisi verir. Firma güvenilir ise sorun yaşamazsınız. Aldığınız vps'in mutlaka bir admin konsolu olur buna erişmek için size web sitesi üzerinden bi admin konsolu girişi vermiş olmaları lazım eğer yoksa ssh la bağlanmanız lazım. windows kullanıyorsanız en basit putty programını kullanarak bağlantı kurabilirsiniz. Size verilen ip adresi ve root passwordunu kullanarak bağlanabilirsiniz. Ama ssh'in client üzerinde çalişiyor olduğundan emin olmanız lazım. Eğer yoksa teknik destekten client üzerine ssh kurulumu isteyin. Yeniden başlarken herhangi bir sorun olmaz sadece "Sanal makinanıza restart atıyorsunuz sonuçta"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 22 Nisan 2011; 13:24:11 > -
tamam teşekkürler ama admin paneli bana vermediler biz ortak aldık ortak kullanıyoruz galiba ortağa vermiş olabilir -
Mutlaka vermiş olmaları lazım. Başka türlü kullanamazsınız zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X