Şimdi Ara

ceoluk aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • temel ekonomi yok ilerde öğrenebilirim dediğim gibi arıyorum:)

• Vip misin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayhki

Vip misin ?

vip olmasa neden ceo arasın ?
  • Peki pasif ceo olunca temel ekonomimizin 5 yıldız mı olması gerekiyor?
  • Montrealde Stüdyom var ama iyi maaş veremiyorum 1000€ Stüdyoda 1200€ da Merkez büroda maaş verebliyorum razıysan git montreal'e iş başvurusunda bulun belediye binasından sonra Bana(Enis Kılıç) mesaj at iş başvurusunda bulundum adım bu diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilverOne

Montrealde Stüdyom var ama iyi maaş veremiyorum 1000€ Stüdyoda 1200€ da Merkez büroda maaş verebliyorum razıysan git montreal'e iş başvurusunda bulun belediye binasından sonra Bana(Enis Kılıç) mesaj at iş başvurusunda bulundum adım bu diye..

montreale gitmese de yapabilirsiniz o işlemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Montrealde Stüdyom var ama iyi maaş veremiyorum 1000€ Stüdyoda 1200€ da Merkez büroda maaş verebliyorum razıysan git montreal'e iş başvurusunda bulun belediye binasından sonra Bana(Enis Kılıç) mesaj at iş başvurusunda bulundum adım bu diye..

montreale gitmese de yapabilirsiniz o işlemi

nasıl olduğunu arkadaşımıza anlatırsan sevinirim o zaman tabi arkadaş memnun olursa 1200€ maaştan..
  • Bende ceo olarak iş arıyorum. Şu an temel ekonomi * ama geliştiriyorum. Eğer ilgilenen varsa konuşabiliriz. Adım Haydar Akpak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 15 Eylül 2008; 17:02:40 >
  • quote:

ya bundan önceki işim cenaze işleri görevlisiydi 1500 $ alıyodum ceoluk yapıp 1200 mü alayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007jami

Bende ceo olarak iş arıyorum. Şu an temel ekonomi * ama geliştiriyorum. Eğer ilgilenen varsa konuşabiliriz. Adım Haydar Akpak

Hala arıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 15 Eylül 2008; 17:02:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.