Şimdi Ara

cep bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, eskiler hatırlarlar casio nun databankları vardı.. bende zamanında almıştım bugune kadar getirdi saolsun ama bir hafta önce alet göçtü... içerisine sadece telefon numarraları kaydediyordum..hafızasıda 2600 telefona kadar izin veriyor... günümüz cep telefonları ise hafıza kartını ne kadar arttırırsan artır telefon rehberi hiçbirzaman artmıyor... hafıza kartını arttırdıgımda telefon rehberide artan bir cihaz varmı? bilginiz varmıı. HP6515 IPAQ lar var begendiğim ama bunlarda da aynı hafıza sorunu var.... görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum... fiyaat sorun değill...

• Windows Mobile cihazların böyle bir sorunu olduğunu sanmıyorum. telefon numaraları ana hafızada saklanıyor, yani kartla genişleme gibi bir olay olmaz herhalde ama, ana hafıza bile casio'lara göre kat be kat numara alır diye düşünüyorum. bende de bir zamanlar casio sf9350 vardı, süper aletlerdi valla...

bu arada şu an hp 6515'im var ama hiç tavsiye etmem, ona vereceğin paraya imate k-jam falan alabilirsin.
  • bu arada şu an hp 6515'im var ama hiç tavsiye etmem-----------------------------> ama neden.... bahsettiğin ürünü tel olarakta kullanabilirmiyim? birde son olarak neden hp6515 yerine imate tavsiye ettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyiekici -- 18 Nisan 2006; 12:17:22 >
  • imzamda yazıyor zaten de,
    kısaca 6515'te wifi yok, işletim sistemi güncel değil ve güncellenemiyor,
    ekranı standart pocketpc'lerden küçük bu nedenle uygulamalar uyumsuzluk yaratıyor, oyunlar çalışmıyor
    ama imate hemen hemen aynı fiyata, wifi + normal ekran + windows mobile 2005 + daha iyi bir klavye sunuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Satılık iphone 13 mini
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.