Şimdi Ara

cep bilgisayarı öneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir cep bilgisayarı almak istiyorum. bu cep bilgisayarında özellikle rahat bir şekilde filim seyredip internete girmeyi düşünüyorum. elbette hızlı ve bedava bir şekilde. :) bunun için bana 1-2 tavsiyede bulunursanız ve nedenlerini söylerseniz diğer alacak olan arkadaşlar içinde bir kaynak olur. Not: cep özelliği pek mesele değil ama mp3, ses kaydı falan olursa çok iyi olur. VE ŞARJI BİRAZ UZUN OLSUN MÜMKÜNSE.. kısaca evdeki bilgisayarıma benzer bir öneri!!...

• sen bu is icin kac ytl ayiracaksan ona gore bir tavsiyede bulunuruz. Yoksa senin soyledigin kriterler zaten Pocket PC lerin %90 inda var...
  • hp ipaq 5550 gsm siz
    gsm li i mate pda2k
  • k-jam
  • şu pda önerisi şunumu alalım bunumu topikleri gerçekten kabak tadı verdi artık

dostum gir web sitelerinde yazan özelliklerinden kıyasla
    olmadı bu konuda açılmış çok sayıda gereksiz topik zaten var biraz zahmete gir bir o topikleri oku
  • +1
    binbaşım çok haklısın...

quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

şu pda önerisi şunumu alalım bunumu topikleri gerçekten kabak tadı verdi artık

dostum gir web sitelerinde yazan özelliklerinden kıyasla
    olmadı bu konuda açılmış çok sayıda gereksiz topik zaten var biraz zahmete gir bir o topikleri oku
  • evet haklısın bakmak gerek ancak o kadar çok varki 5 gün tek tek bu özellikleri aramaktansa bi topic açıp cevap beklemek en mantıklısı geliyor. istediğim pda nın limiti 600-700 maksimum fiyatta ve harddisk talışabilir olmalı ki hafızaasını artırayım....?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.