arkadaşlar bir cep bilgisayarı almak istiyorum. bu cep bilgisayarında özellikle rahat bir şekilde filim seyredip internete girmeyi düşünüyorum. elbette hızlı ve bedava bir şekilde. :) bunun için bana 1-2 tavsiyede bulunursanız ve nedenlerini söylerseniz diğer alacak olan arkadaşlar içinde bir kaynak olur. Not: cep özelliği pek mesele değil ama mp3, ses kaydı falan olursa çok iyi olur. VE ŞARJI BİRAZ UZUN OLSUN MÜMKÜNSE.. kısaca evdeki bilgisayarıma benzer bir öneri!!...
sen bu is icin kac ytl ayiracaksan ona gore bir tavsiyede bulunuruz. Yoksa senin soyledigin kriterler zaten Pocket PC lerin %90 inda var...
hp ipaq 5550 gsm siz gsm li i mate pda2k
k-jam
şu pda önerisi şunumu alalım bunumu topikleri gerçekten kabak tadı verdi artık
dostum gir web sitelerinde yazan özelliklerinden kıyasla olmadı bu konuda açılmış çok sayıda gereksiz topik zaten var biraz zahmete gir bir o topikleri oku
+1 binbaşım çok haklısın...
quote:
Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant
şu pda önerisi şunumu alalım bunumu topikleri gerçekten kabak tadı verdi artık
dostum gir web sitelerinde yazan özelliklerinden kıyasla olmadı bu konuda açılmış çok sayıda gereksiz topik zaten var biraz zahmete gir bir o topikleri oku
evet haklısın bakmak gerek ancak o kadar çok varki 5 gün tek tek bu özellikleri aramaktansa bi topic açıp cevap beklemek en mantıklısı geliyor. istediğim pda nın limiti 600-700 maksimum fiyatta ve harddisk talışabilir olmalı ki hafızaasını artırayım....?