quote:Orjinalden alıntı: oBLoOd bu marmara denizinde gecerli degildir sanirim yoksa gecerlimi:((( +1905 ben soracaktım.harbiden burada geçerlimi.
quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: oBLoOd bu marmara denizinde gecerli degildir sanirim yoksa gecerlimi:((( +1905 ben soracaktım.harbiden burada geçerlimi. vallşa marmara denizini bilmem ama bi ara burda (bodrum) yunan adalarına bağlanıyodu türkcellden ama şimdi düzeldi
quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: oBLoOd bu marmara denizinde gecerli degildir sanirim yoksa gecerlimi:((( +1905 ben soracaktım.harbiden burada geçerlimi. vallşa marmara denizini bilmem ama bi ara burda (bodrum) yunan adalarına bağlanıyodu türkcellden ama şimdi düzeldi al işte bi reklam daha bodrumlu olduğunu neden belirtiyorsun arkadaşım.
evet az önce ben de yabancı bi operatörden sinyal aldım. quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: oBLoOd bu marmara denizinde gecerli degildir sanirim yoksa gecerlimi:((( +1905 ben soracaktım.harbiden burada geçerlimi. vallşa marmara denizini bilmem ama bi ara burda (bodrum) yunan adalarına bağlanıyodu türkcellden ama şimdi düzeldi
quote:Orjinalden alıntı: alpyanar evet az önce ben de yabancı bi operatörden sinyal aldım. quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: oBLoOd bu marmara denizinde gecerli degildir sanirim yoksa gecerlimi:((( +1905 ben soracaktım.harbiden burada geçerlimi. vallşa marmara denizini bilmem ama bi ara burda (bodrum) yunan adalarına bağlanıyodu türkcellden ama şimdi düzeldi peki o sinyali aldığın il neresi alpyanar@
quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: oBLoOd bu marmara denizinde gecerli degildir sanirim yoksa gecerlimi:((( +1905 ben soracaktım.harbiden burada geçerlimi. vallşa marmara denizini bilmem ama bi ara burda (bodrum) yunan adalarına bağlanıyodu türkcellden ama şimdi düzeldi al işte bi reklam daha bodrumlu olduğunu neden belirtiyorsun arkadaşım. ulan bundan da reklam çıkardınya helal olsun sana. hem ben bodrumlu falan değilim
quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: oBLoOd bu marmara denizinde gecerli degildir sanirim yoksa gecerlimi:((( +1905 ben soracaktım.harbiden burada geçerlimi. vallşa marmara denizini bilmem ama bi ara burda (bodrum) yunan adalarına bağlanıyodu türkcellden ama şimdi düzeldi al işte bi reklam daha bodrumlu olduğunu neden belirtiyorsun arkadaşım. ulan bundan da reklam çıkardınya helal olsun sana. hem ben bodrumlu falan değilim ulan mı.sizie ivedilikle kınıyorum.ve sizin seviyenize inmiyorum.şikayet etmiyorum ayrıca.
ili bilmiyorum ama yunan adalarından biri sanırım. garip bir ismi var. şu an almıyorum tabi.ara ara gelip gidiyor. ben su an Didim'deyim. quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: alpyanar evet az önce ben de yabancı bi operatörden sinyal aldım. quote:Orjinalden alıntı: nescafe07 quote:Orjinalden alıntı: recep41 quote:Orjinalden alıntı: oBLoOd bu marmara denizinde gecerli degildir sanirim yoksa gecerlimi:((( +1905 ben soracaktım.harbiden burada geçerlimi. vallşa marmara denizini bilmem ama bi ara burda (bodrum) yunan adalarına bağlanıyodu türkcellden ama şimdi düzeldi peki o sinyali aldığın il neresi alpyanar@