Şimdi Ara

cep saat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
11.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz bunları zaten biliyoruz. aksini söyleyen oldumu.
    quote:

Orjinalden alıntı: tunay1985

ARKADAŞLAR YEDİĞİMİZ KAZIĞA BİLE NE GÜZEL TARİFE DİYORUZ YA SİZE BİŞEY DİYEMİYORUM. BUNLAR ADAMI RESMEN SALAK YERİNE KOYUYOR HALA ANLAMADINIZ MI İSTER 1 DK KONUŞ İSTER 60 DK 5 KONTÖR DESELER HERKES ANLAYACAK. BİR DE BENİM AMCA OĞLU DÜN BU CEP SAAT TARİFESİNE 4YTL KARŞILIĞI GEÇMİŞTİ HER 1 DK DA KESİLME OLUYOR VE 5 KONTÖR ŞAK DÜŞÜYOR 2 KERE OLMUŞ 2 DAKİKADA 10 KONTÖRÜ GİTTİ. SİZE TAVSİYEM CEP ÖĞRENCİDE KALIN KONUŞMANIZ KESİLSE BİLE 1 KONTÖRÜNÜZ DÜŞER. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunay1985

ARKADAŞLAR YEDİĞİMİZ KAZIĞA BİLE NE GÜZEL TARİFE DİYORUZ YA SİZE BİŞEY DİYEMİYORUM. BUNLAR ADAMI RESMEN SALAK YERİNE KOYUYOR HALA ANLAMADINIZ MI İSTER 1 DK KONUŞ İSTER 60 DK 5 KONTÖR DESELER HERKES ANLAYACAK. BİR DE BENİM AMCA OĞLU DÜN BU CEP SAAT TARİFESİNE 4YTL KARŞILIĞI GEÇMİŞTİ HER 1 DK DA KESİLME OLUYOR VE 5 KONTÖR ŞAK DÜŞÜYOR 2 KERE OLMUŞ 2 DAKİKADA 10 KONTÖRÜ GİTTİ. SİZE TAVSİYEM CEP ÖĞRENCİDE KALIN KONUŞMANIZ KESİLSE BİLE 1 KONTÖRÜNÜZ DÜŞER. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE SAYGILAR...

+1 dogru soyluyosun

• abi ataköy 9da gece 9 gibi bir deneyin bakalım telsimi yerlere yatıyorum gülmekten ya dumanla haberleşsen daha rahat
  • BENCE GEREKSİZ BİR TARİFE
  • 60 dakıka 5kontur 5 dakıka yıne 5 kontur
  • sen beğenmiyosan kullanma. bu tarife çok konuşanlara yönelik çıkarılmış bir tarife.
    quote:

Orjinalden alıntı: jimwest16

60 dakıka 5kontur 5 dakıka yıne 5 kontur
  • Cidden çok alakasız yorumlar.

Mecbur değilsiniz bunu kullanmaya..Benim için gaet uygun..Ben TELSİMDE kesinti yaşamıyorum Ulan benden başka herkes yaşıyor bide bunu anlamıyorum..

Çok uzun görüşenler için çok ugun
  • gevezeler için ideal
  • Uzun Görüşme yapanlara 10numara
  • cep saate geçmek için ödenmesi gereken fiyattan haberi olan varmı acaba? söylerseniz sevinirim..
  • telsim zırt bırt kesilip duruyo 5 dksı 1 kontör diyolar ama yalan oluyo
    1 saat içinde en az beş altı kere kesiliyo
  • dooru
  • Herkes uzun görüşme demişti telsim buna izin vermiyor ki zırp pırt görüşmelerde hat kesiliyor daha adam gibi 5 dk 1 kontore görüsme olmuyor ki 60 cıkalım

( @L5 de bu konuya değinmiş zaten )

Sonucta telsimde siz telefon edin alo deyin hemen kapanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Herkes uzun görüşme demişti telsim buna izin vermiyor ki zırp pırt görüşmelerde hat kesiliyor daha adam gibi 5 dk 1 kontore görüsme olmuyor ki 60 cıkalım

+1
  • daha dun telsım hat aldım ce telefoncuya bu tarıfeyı sordugumda bana cewapı bıze bılgı werılmedı oldu 2 3 yere sordum aynen bole yanıt aldım ve mecburen mobıl ogrencı aldım kac gundur reklamlarda cıkıor ama telefoncular bılmıor kı ben ankaranın gobegınde kecıorende oturuyorum ama telefoncular bılmıor bu tarıfeyı yazıkk....
  • telsim shoplardan 2 ytl paket değişikliği ücreti.
    444 0 542 den aradığın telefon ücreti
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Herkes uzun görüşme demişti telsim buna izin vermiyor ki zırp pırt görüşmelerde hat kesiliyor daha adam gibi 5 dk 1 kontore görüsme olmuyor ki 60 cıkalım

tel yarıda kapancak belki böle milyonda bir olasılık olurda kesilmez konuşursunuz 5 kontöre

• bncede sevgililer için ideal
  • Gçen arkdaşlar var..Gaet süper iletişim kuruyorum..kesilme bir kere olmuş..salağın şarjı bitmiş
  • Esaslar
    - CepSaat abonelerinin 60 dk.ya kadar olan şebeke içi görüşmeleri 5 kontörden ücretlendirilecek olup, her 60 dk. için söz konusu ücretlendirme periyodu tekrarlanacaktır.
    - Ücretlendirme konuşma süresinin başlaması ile uzunluğuna bakılmadan yapılmaktadır. Telsim, 3.şahıslar ve abone davranışları ile yaşanan görüşme kesintilerinden sorumlu değildir. - CepSaat aboneleri CepAran, Yükle Kazan, Cihaz Kampanyaları gibi kontör/SMS promosyonlu kampanyalardan yararlanamamaktadır (CepSaat tarife paketinde bulunan süre boyunca ilgili promosyonlardan yararlanılamamaktadır).
    - CepSaat aboneleri CepFerans (konferans görüşme) özelliğini kullanamamaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.