biz bunları zaten biliyoruz. aksini söyleyen oldumu.
quote:
Orjinalden alıntı: tunay1985
ARKADAŞLAR YEDİĞİMİZ KAZIĞA BİLE NE GÜZEL TARİFE DİYORUZ YA SİZE BİŞEY DİYEMİYORUM. BUNLAR ADAMI RESMEN SALAK YERİNE KOYUYOR HALA ANLAMADINIZ MI İSTER 1 DK KONUŞ İSTER 60 DK 5 KONTÖR DESELER HERKES ANLAYACAK. BİR DE BENİM AMCA OĞLU DÜN BU CEP SAAT TARİFESİNE 4YTL KARŞILIĞI GEÇMİŞTİ HER 1 DK DA KESİLME OLUYOR VE 5 KONTÖR ŞAK DÜŞÜYOR 2 KERE OLMUŞ 2 DAKİKADA 10 KONTÖRÜ GİTTİ. SİZE TAVSİYEM CEP ÖĞRENCİDE KALIN KONUŞMANIZ KESİLSE BİLE 1 KONTÖRÜNÜZ DÜŞER. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE SAYGILAR...
quote:
Orjinalden alıntı: tunay1985
ARKADAŞLAR YEDİĞİMİZ KAZIĞA BİLE NE GÜZEL TARİFE DİYORUZ YA SİZE BİŞEY DİYEMİYORUM. BUNLAR ADAMI RESMEN SALAK YERİNE KOYUYOR HALA ANLAMADINIZ MI İSTER 1 DK KONUŞ İSTER 60 DK 5 KONTÖR DESELER HERKES ANLAYACAK. BİR DE BENİM AMCA OĞLU DÜN BU CEP SAAT TARİFESİNE 4YTL KARŞILIĞI GEÇMİŞTİ HER 1 DK DA KESİLME OLUYOR VE 5 KONTÖR ŞAK DÜŞÜYOR 2 KERE OLMUŞ 2 DAKİKADA 10 KONTÖRÜ GİTTİ. SİZE TAVSİYEM CEP ÖĞRENCİDE KALIN KONUŞMANIZ KESİLSE BİLE 1 KONTÖRÜNÜZ DÜŞER. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE SAYGILAR...
+1 dogru soyluyosun
abi ataköy 9da gece 9 gibi bir deneyin bakalım telsimi yerlere yatıyorum gülmekten ya dumanla haberleşsen daha rahat
BENCE GEREKSİZ BİR TARİFE
60 dakıka 5kontur 5 dakıka yıne 5 kontur
sen beğenmiyosan kullanma. bu tarife çok konuşanlara yönelik çıkarılmış bir tarife.
quote:
Orjinalden alıntı: jimwest16
60 dakıka 5kontur 5 dakıka yıne 5 kontur
Cidden çok alakasız yorumlar.
Mecbur değilsiniz bunu kullanmaya..Benim için gaet uygun..Ben TELSİMDE kesinti yaşamıyorum Ulan benden başka herkes yaşıyor bide bunu anlamıyorum..
Çok uzun görüşenler için çok ugun
gevezeler için ideal
Uzun Görüşme yapanlara 10numara
cep saate geçmek için ödenmesi gereken fiyattan haberi olan varmı acaba? söylerseniz sevinirim..
telsim zırt bırt kesilip duruyo 5 dksı 1 kontör diyolar ama yalan oluyo 1 saat içinde en az beş altı kere kesiliyo
dooru
Herkes uzun görüşme demişti telsim buna izin vermiyor ki zırp pırt görüşmelerde hat kesiliyor daha adam gibi 5 dk 1 kontore görüsme olmuyor ki 60 cıkalım
( @L5 de bu konuya değinmiş zaten )
Sonucta telsimde siz telefon edin alo deyin hemen kapanır
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Herkes uzun görüşme demişti telsim buna izin vermiyor ki zırp pırt görüşmelerde hat kesiliyor daha adam gibi 5 dk 1 kontore görüsme olmuyor ki 60 cıkalım
+1
daha dun telsım hat aldım ce telefoncuya bu tarıfeyı sordugumda bana cewapı bıze bılgı werılmedı oldu 2 3 yere sordum aynen bole yanıt aldım ve mecburen mobıl ogrencı aldım kac gundur reklamlarda cıkıor ama telefoncular bılmıor kı ben ankaranın gobegınde kecıorende oturuyorum ama telefoncular bılmıor bu tarıfeyı yazıkk....
telsim shoplardan 2 ytl paket değişikliği ücreti. 444 0 542 den aradığın telefon ücreti
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
tel yarıda kapancak belki böle milyonda bir olasılık olurda kesilmez konuşursunuz 5 kontöre
bncede sevgililer için ideal
Gçen arkdaşlar var..Gaet süper iletişim kuruyorum..kesilme bir kere olmuş..salağın şarjı bitmiş
Esaslar - CepSaat abonelerinin 60 dk.ya kadar olan şebeke içi görüşmeleri 5 kontörden ücretlendirilecek olup, her 60 dk. için söz konusu ücretlendirme periyodu tekrarlanacaktır. - Ücretlendirme konuşma süresinin başlaması ile uzunluğuna bakılmadan yapılmaktadır. Telsim, 3.şahıslar ve abone davranışları ile yaşanan görüşme kesintilerinden sorumlu değildir. - CepSaat aboneleri CepAran, Yükle Kazan, Cihaz Kampanyaları gibi kontör/SMS promosyonlu kampanyalardan yararlanamamaktadır (CepSaat tarife paketinde bulunan süre boyunca ilgili promosyonlardan yararlanılamamaktadır). - CepSaat aboneleri CepFerans (konferans görüşme) özelliğini kullanamamaktadır.