Bildirim
cep saat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyide 10 sn bile görüşşen 5 kontör bence çok fazla..
ama sevgililer içn çok ugun ..sadece sevgili özel olarak kullanılabilir -
bir saniye bile konuşsan 5 kontör hattından düşcek. kısa görüşmeler yapanlar için uygun değil. uzun görüşmeler yapanlar kullanabilir.
bu tarifenin artıları: uzun görüşmeler için ideal olması ve diğer gsm operatörlerinin dakikası 5 kontörden aranabilmesi. ayrıca bu imkanlardan faydalanabilmek için mutlaka 250 kontör yüklemekte gerekmiyor.
bu tarifenin eksileri: konuşma uzunluğuna bakılmadan her 60 dakikaya kadar 5 kontör alınması 2 saniyede konuşşan 5 kontör,60 dakikada konuşşsan 5 kontör veya 60 dakikayı 1 saniye geçersen 10 kontör alınıyor. ayrıca Telsim, 3.şahıslar ve abone davranışları ile yaşanan görüşme kesintilerinden sorumlu değildir. - CepSaat aboneleri CepAran, Yükle Kazan, Cihaz Kampanyaları gibi kontör/SMS promosyonlu kampanyalardan yararlanamamaktadır (CepSaat tarife paketinde bulunan süre boyunca ilgili promosyonlardan yararlanılamamaktadır).
- CepSaat aboneleri CepFerans (konferans görüşme) özelliğini kullanamamaktadır
-
Başka ülkelerin Vodafone operatörlerinin web sayfalarında da buna benzer tarifeler görmüştüm. Vodafone kendi stratejilerini uygulamaya başlıyor anlaşılan. Turkcell'in neden kampanya üstüne kampanya yapmaya başladığı anlaşılıyor. Rekabet, kullanıcı için iyi sonuçlar vermeye devam eder umarım. Ayrıca Telsim'den beklentim faturalı hatlar için de böyle ilgi çekici tarife seçenekleri üretmeye başlamasıdır.quote:
Orijinalden alıntı: blueboy_tr
bir saniye bile konuşsan 5 kontör hattından düşcek. kısa görüşmeler yapanlar için uygun değil. uzun görüşmeler yapanlar kullanabilir.
bu tarifenin artıları: uzun görüşmeler için ideal olması ve diğer gsm operatörlerinin dakikası 5 kontörden aranabilmesi. ayrıca bu imkanlardan faydalanabilmek için mutlaka 250 kontör yüklemekte gerekmiyor.
bu tarifenin eksileri: konuşma uzunluğuna bakılmadan her 60 dakikaya kadar 5 kontör alınması 2 saniyede konuşşan 5 kontör,60 dakikada konuşşsan 5 kontör veya 60 dakikayı 1 saniye geçersen 10 kontör alınıyor. ayrıca Telsim, 3.şahıslar ve abone davranışları ile yaşanan görüşme kesintilerinden sorumlu değildir. - CepSaat aboneleri CepAran, Yükle Kazan, Cihaz Kampanyaları gibi kontör/SMS promosyonlu kampanyalardan yararlanamamaktadır (CepSaat tarife paketinde bulunan süre boyunca ilgili promosyonlardan yararlanılamamaktadır).
- CepSaat aboneleri CepFerans (konferans görüşme) özelliğini kullanamamaktadır
Bu tarifeyle ilgili ayrıntılar:http://www.telsim.com.tr/tarifeler/mycep/cepsaat.php adresinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 18 Temmuz 2006; 22:31:29 >
-
güzel bir tarife. vodafone telsimde yeni bişeyler yapmaya başladı. ama ben telsim hattımı daha çok mesaj göndermek için kullanıyorum. cepsaat tarifeside çok konuşanlara yönelik uygun olan bir tarife.quote:
Orijinalden alıntı: mfiz
Başka ülkelerin Vodafone operatörlerinin web sayfalarında da buna benzer tarifeler görmüştüm. Vodafone kendi stratejilerini uygulamaya başlıyor anlaşılan. Turkcell'in neden kampanya üstüne kampanya yapmaya başladığı anlaşılıyor. Rekabet, kullanıcı için iyi sonuçlar vermeye devam eder umarım. Ayrıca Telsim'den beklentim faturalı hatlar için de böyle ilgi çekici tarife seçenekleri üretmeye başlamasıdır.
Bu tarifeyle ilgili ayrıntılar:http://www.telsim.com.tr/tarifeler/mycep/cepsaat.php adresinde.
Alıntıları Göster
-
çok da iyi deil benim için. kimseyle 60 dakka konuşmam şahsen. kız arkadaşımla bile.quote:
Orijinalden alıntı: kullanici adi
güzel bir tarife. vodafone telsimde yeni bişeyler yapmaya başladı. ama ben telsim hattımı daha çok mesaj göndermek için kullanıyorum. cepsaat tarifeside çok konuşanlara yönelik uygun olan bir tarife.
Alıntıları Göster -
1 tane daha hat alıp uzun konuşmaları ondan yapmak mantıklı:) ama tarifenin son zamanı ve aradığın kişinin aynı tarife mecburiyetinin olup olmaması önemli faktör bence...quote:
Orijinalden alıntı: baris24
çok da iyi deil benim için. kimseyle 60 dakka konuşmam şahsen. kız arkadaşımla bile.
Alıntıları Göster -
BEN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM SİZE TURKCELİN İŞİ BAYAĞI ZOR BENCE NEDEMEK 60 DK 5 KONTÖR RESMEN UÇMUŞ BUNLARquote:
Orijinalden alıntı: u_haluk
1 tane daha hat alıp uzun konuşmaları ondan yapmak mantıklı:) ama tarifenin son zamanı ve aradığın kişinin aynı tarife mecburiyetinin olup olmaması önemli faktör bence...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: CLeoX
BEN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM SİZE TURKCELİN İŞİ BAYAĞI ZOR BENCE NEDEMEK 60 DK 5 KONTÖR RESMEN UÇMUŞ BUNLAR
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: CLeoX
BEN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM SİZE TURKCELİN İŞİ BAYAĞI ZOR BENCE NEDEMEK 60 DK 5 KONTÖR RESMEN UÇMUŞ BUNLAR
telsimin cep partneri bittiği için herkez yeni yollar arıyor
-
Bence hiç uygun bi tarife değil.quote:
Orijinalden alıntı: snsncquote:
Alıntıları Göster
İlk başlarda herkeze cazip gelebilir ama ileride herkez bunun ne büyük bir kazık olduğunu anlayacaktır.
Ha adam akıllıysa, sevgilisi de varsa ve uzun uzun konuşmayı da seviyorsa bu hat yanında durur sadece sevgilisiyle konuşacağı zaman takar işi bitince de çıkarır
-
Turkcell tek bir tarifeyle veya da sadece tarifelerle devrilecek bir rakip değil. Öyle olsa senelerce Telsim, Aria, Aycell'in yaptıkları sonuç verirdi. Altyapıyı düzgün tutmadıktan sonra diğer bütün manevralar birinciliği getirmeyecektir. Turkcell de bunun farkında ve oyunu kurallarına göre oynuyor. Vodafone'da zaten ilk başta tarife ve diğer pazarlama etkinliklerinden önce altyapıyla ilgileneceğini bildirdi. Bu da kısa sürede olacak birşey değil. Tahminimce yıllarca ikincilikten yukarı çıkamayacaktır, ama bakarsınız aradaki farkı kapatabilir. Avea'nın da başına eski Turkcell CEO'sunun gelmesi büyük bir artı, eğer kullanılırsa. Yine de Telsimin bu cepsaat tarifesi oldukça vurucu, keşke 60dk 5 kontör değil de 12dk 1 kontör şeklinde olsaydı. Bu haliyle ilk amaç 5 kontöre konmak gibi bir izlenim uyandırıyor bende. Herşeye rağmen rekabet güzel birşey, sadece Turkcell ve Telsimin olduğu yıllarda hiç böyle uygulamalar görmüyorduk.quote:
Orijinalden alıntı: snsncquote:
Alıntıları Göster
-
nasıl geçiliyor bu tarifeye. reklamda gördüm de bişey anlamadım. bi de kaç kişiylequote:
Orijinalden alıntı: brgn
Turkcell tek bir tarifeyle veya da sadece tarifelerle devrilecek bir rakip değil. Öyle olsa senelerce Telsim, Aria, Aycell'in yaptıkları sonuç verirdi. Altyapıyı düzgün tutmadıktan sonra diğer bütün manevralar birinciliği getirmeyecektir. Turkcell de bunun farkında ve oyunu kurallarına göre oynuyor. Vodafone'da zaten ilk başta tarife ve diğer pazarlama etkinliklerinden önce altyapıyla ilgileneceğini bildirdi. Bu da kısa sürede olacak birşey değil. Tahminimce yıllarca ikincilikten yukarı çıkamayacaktır, ama bakarsınız aradaki farkı kapatabilir. Avea'nın da başına eski Turkcell CEO'sunun gelmesi büyük bir artı, eğer kullanılırsa. Yine de Telsimin bu cepsaat tarifesi oldukça vurucu, keşke 60dk 5 kontör değil de 12dk 1 kontör şeklinde olsaydı. Bu haliyle ilk amaç 5 kontöre konmak gibi bir izlenim uyandırıyor bende. Herşeye rağmen rekabet güzel birşey, sadece Turkcell ve Telsimin olduğu yıllarda hiç böyle uygulamalar görmüyorduk.
Alıntıları Göster
mesajlar bdeava mı?
-
kişi sınırı yok. tüm telsimlilerle 60 dakikası 5 kontör ama 10 sn de konuşsan 5 60 dk konuşşsan gene 5 hatta 60 dakikayı 1 sn geçersen 10 kontör olur. ayrıca bu tarifede mesajlar bedava değil. 1 sms 2 kontör.quote:
Orijinalden alıntı: feat
nasıl geçiliyor bu tarifeye. reklamda gördüm de bişey anlamadım. bi de kaç kişiyle
mesajlar bdeava mı?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: feat
nasıl geçiliyor bu tarifeye. reklamda gördüm de bişey anlamadım. bi de kaç kişiyle
mesajlar bdeava mı?
-
Kenarda durur konuşulmaz..quote:
Orijinalden alıntı: kullanici adi
kişi sınırı yok. tüm telsimlilerle 60 dakikası 5 kontör ama 10 sn de konuşsan 5 60 dk konuşşsan gene 5 hatta 60 dakikayı 1 sn geçersen 10 kontör olur. ayrıca bu tarifede mesajlar bedava değil. 1 sms 2 kontör.
quote:
Orjinalden alıntı: feat
mesajlar bdeava mı?
Alıntıları Göster
En azından ilk 5 dk yı dakikası 1 kontör deseydi
Reklamı varmı bunun ya_ben görmedim de
-
bu kadar uzun konuşma genelde uzun konuştugum yarım saat filan banada o yüzden cepögrenci yetiyor ama ilerde lazım olurmu bilememquote:
Orijinalden alıntı: jayjay55
Kenarda durur konuşulmaz..
En azından ilk 5 dk yı dakikası 1 kontör deseydi
Reklamı varmı bunun ya_ben görmedim de
Alıntıları Göster -
AGA ÇOK TERS 1 KAMPANYA BU YA TUTMAZ BAKIN SÖYLÜYORUM SİZE AMA VARDIR ÇOK ABARTIPTA ÖLE HİÇ KAPATMADAN KONUŞAN AMA YİNEDE SAKAT TARİFE BU ZATEN TELSİM DE SÜREKLİ KAPANMALAR YAŞANIYOR YOK YA OLMAZ BU İŞ GERÇİ BEN GEÇTİM CEPSAAT E AMA NE OLUR BİLMEM BENDE CEPAİLEDE VAR ONDA BİLE KAPANMALAR OLUYOR HATTA NE BİLİM YA NE YAPARSANIZ YAPIN BEN KARIŞMIYORUM:pP:)quote:
Orijinalden alıntı: EstrEmO
bu kadar uzun konuşma genelde uzun konuştugum yarım saat filan banada o yüzden cepögrenci yetiyor ama ilerde lazım olurmu bilemem
Alıntıları Göster
-
valla ara sıra kesiliyor telsim,tekrar aramak gerekiyor. o yüzden ben cep aile derim. nedense bu tarife faturalıda yok?quote:
Orijinalden alıntı: CLeoX
AGA ÇOK TERS 1 KAMPANYA BU YA TUTMAZ BAKIN SÖYLÜYORUM SİZE AMA VARDIR ÇOK ABARTIPTA ÖLE HİÇ KAPATMADAN KONUŞAN AMA YİNEDE SAKAT TARİFE BU ZATEN TELSİM DE SÜREKLİ KAPANMALAR YAŞANIYOR YOK YA OLMAZ BU İŞ GERÇİ BEN GEÇTİM CEPSAAT E AMA NE OLUR BİLMEM BENDE CEPAİLEDE VAR ONDA BİLE KAPANMALAR OLUYOR HATTA NE BİLİM YA NE YAPARSANIZ YAPIN BEN KARIŞMIYORUM:pP:)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: power-pc
valla ara sıra kesiliyor telsim,tekrar aramak gerekiyor. o yüzden ben cep aile derim. nedense bu tarife faturalıda yok?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: engink
valla ara sıra kesiliyor telsim,tekrar aramak gerekiyor. o yüzden ben cep aile derim. nedense bu tarife faturalıda yok?
BENCEDE BEN SEVGİLİMLE KONUŞURKEN 5 DAK 1 KONTÖRE 1 DAKKA KONUŞUNCA İÇİM YANIYOR YA BUNDA ARTIK
-
Valla aslında bana göre ama bazen benim kızın aniden teelfonu kapatması gerekiyor..Alsan bir almasan bir yaniquote:
Orijinalden alıntı: farukkkquote:
Orjinalden alıntı: engink
BENCEDE BEN SEVGİLİMLE KONUŞURKEN 5 DAK 1 KONTÖRE 1 DAKKA KONUŞUNCA İÇİM YANIYOR YA BUNDA ARTIK
Alıntıları Göster
-
ARKADAŞLAR YEDİĞİMİZ KAZIĞA BİLE NE GÜZEL TARİFE DİYORUZ YA SİZE BİŞEY DİYEMİYORUM. BUNLAR ADAMI RESMEN SALAK YERİNE KOYUYOR HALA ANLAMADINIZ MI İSTER 1 DK KONUŞ İSTER 60 DK 5 KONTÖR DESELER HERKES ANLAYACAK. BİR DE BENİM AMCA OĞLU DÜN BU CEP SAAT TARİFESİNE 4YTL KARŞILIĞI GEÇMİŞTİ HER 1 DK DA KESİLME OLUYOR VE 5 KONTÖR ŞAK DÜŞÜYOR 2 KERE OLMUŞ 2 DAKİKADA 10 KONTÖRÜ GİTTİ. SİZE TAVSİYEM CEP ÖĞRENCİDE KALIN KONUŞMANIZ KESİLSE BİLE 1 KONTÖRÜNÜZ DÜŞER. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HERKESE SAYGILAR...quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
Valla aslında bana göre ama bazen benim kızın aniden teelfonu kapatması gerekiyor..Alsan bir almasan bir yani
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sesli mesaj kapatma
- 44" lü numara mesaj engelleme türk telekom
- vodafone sesli mesaj kapatma
- red"li fırsat 25 gb ultra paketi içeriği
- vodafone hat devir ücreti
- e sim nedir
- wifi araması nedir
- kapanan hat nasıl açılır
- vodafone abone sayısı
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X