Şimdi Ara

Cep-T Para Card RP sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi akşamlar. Cep-T paracard ile RP alışverişi yapan arkadaşlar olduğunu duydum tası tarağı toplayıp koşarak geldim :D
    Kart ile alışveriş yaparken, bilgileri Türkçe karakterler olmadan düzgün bir şekilde doldurduğuma emin olmama rağmen;
    We apologize your card has been declined diye hata alıyorum.Daha önce RP almıştım fakat şimdi böyle bir uyuzluk yapması 2 gündür çileden çıkartıyor.Yardımcı olursanız sevinirim :)

• İçinde yeterince para olmassada hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meandmyshadow

öncelikle iyi akşamlar. Cep-T paracard ile RP alışverişi yapan arkadaşlar olduğunu duydum tası tarağı toplayıp koşarak geldim :D
    Kart ile alışveriş yaparken, bilgileri Türkçe karakterler olmadan düzgün bir şekilde doldurduğuma emin olmama rağmen;
    We apologize your card has been declined diye hata alıyorum.Daha önce RP almıştım fakat şimdi böyle bir uyuzluk yapması 2 gündür çileden çıkartıyor.Yardımcı olursanız sevinirim :)

Kardes ayni sorun bendede oldu bi arkadasimdada, Adresi tek kelime olarak gir. örnek. ESENLER, İZMİT, İZMİR buyuk ihtimal olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsi59

quote:

öncelikle iyi akşamlar. Cep-T paracard ile RP alışverişi yapan arkadaşlar olduğunu duydum tası tarağı toplayıp koşarak geldim :D

Kardes ayni sorun bendede oldu bi arkadasimdada, Adresi tek kelime olarak gir. örnek. ESENLER, İZMİT, İZMİR buyuk ihtimal olur
    içerisinde yaklaşık 150 TL para var :)
    @sinsi59
    aynı şekilde yaptım fakat işte olmuyor :)

• quote:

içerisinde yaklaşık 150 TL para var :)
    @sinsi59
    aynı şekilde yaptım fakat işte olmuyor :)

Alıntıları Göster
    abiler bide benim hat babamın üstüne.ben çıkartabilirmiyim bu ceptparacarddan???15 yaş üstüyüm(16)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efepekgoz

abiler bide benim hat babamın üstüne.ben çıkartabilirmiyim bu ceptparacarddan???15 yaş üstüyüm(16)

babanı alırsın yanına çıkartırsın. TC lazım kart sahibinin sanırım. (Etrafta okuduguma dayanarak yazdım, yanlışsa bilmiyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

babanı alırsın yanına çıkartırsın. TC lazım kart sahibinin sanırım. (Etrafta okuduguma dayanarak yazdım, yanlışsa bilmiyorum.)

hayır çıkartabiliyosun babana gerek yok yanına kimliğini al fotokopisini istiyorlar sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktorr

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

hayır çıkartabiliyosun babana gerek yok yanına kimliğini al fotokopisini istiyorlar sadece.

Alıntıları Göster
    yarın bende alıcam babamın türkcell hattını kullanarak sormak istediğim karta tl olrak para yüklüyoruz oyunda alıveriş yapacgımızda EURO bakımından sabit bir kur varmı yoksa günlük euro fiyatına göremi para çekiliyor ona göre yükleme yapacagım karta

• quote:

Orijinalden alıntı: Valarr Morghuliss

yarın bende alıcam babamın türkcell hattını kullanarak sormak istediğim karta tl olrak para yüklüyoruz oyunda alıveriş yapacgımızda EURO bakımından sabit bir kur varmı yoksa günlük euro fiyatına göremi para çekiliyor ona göre yükleme yapacagım karta

Alıntıları Göster
    tam emin diğilim bu konuda ama 2 -3 lira fazla bulundurman yararına olur. sonrada fail olma. en az 10 tl yükleniyor çünkü biraz eksik için baştan uğraşma. 1 lira için baştan yükledim dün

• rp alamayan arkadas gıırdıgın bılgılerın ss sını al koy buraya yardmcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valarr Morghuliss

Alıntıları Göster
    Garanti bankası, banka hesabımız olmak zorunda mı Cep-t Para Card çıkarmak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktorr

tam emin diğilim bu konuda ama 2 -3 lira fazla bulundurman yararına olur. sonrada fail olma. en az 10 tl yükleniyor çünkü biraz eksik için baştan uğraşma. 1 lira için baştan yükledim dün

Alıntıları Göster
    tamamdır sağolasın sadece money kimlik ve babamın tel no ile gitsem veriyorlar değilmi fail olmiyayım gitmişken ^^
  • quote:

quote:

iZMİR VE İZMİT olmaz cunku i harfi ıng uymuyor. IZMIR fln yazman gereklı belkıde hatan orda

• quote:

Orijinalden alıntı: w1LzEQ

tamamdır sağolasın sadece money kimlik ve babamın tel no ile gitsem veriyorlar değilmi fail olmiyayım gitmişken ^^

aynen öyle ben o şekilde yaptım. yanlız sim karta bakıyorlar. eski sim kartlarda alamıyorsunuz. 2-3 yıl içinde çıkardıysanız sorun yok zaten hattınızı.
    kart ücretide 5 tl alıyorlar.

hayır gerekmiyor. turkcell numaran olması yeterli. zaten cep t para card çıkarttığın zaman garanti banka kartı çıkarmış oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w1LzEQ

valla tipte az serserilik fln varsa arıza cıkartabılıyolar baban olmalı yanında. Mesela ben cıkaertmaya gıdınce sorgulama yaptılar bu hat seın ustune degıl gıt hat sahıbını cagır dedıler. Calıntı hat fln dıye. ve ayrıca banla hesabına gerek yok kendıne aıt turkcell hat ve kımlık gereklı ayrıca 15 yas uzerı olman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollBang -- 14 Kasım 2011; 22:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

quote:

quote:

iZMİR VE İZMİT olmaz cunku i harfi ıng uymuyor. IZMIR fln yazman gereklı belkıde hatan orda

tabi turkce karakter kullanilmiyor.
    http://imageshack.us/photo/my-images/810/adszek.jpg resim koymayi beceremedim seklinde girersen sorunsuz calısacaktir adres bölümene sadece semt veya ilçeyi gir yeter. mastar kart secili kart nosu ve cv posta kodu mail adresin telefon nosu 05554443322 seklinde girersen sorun olmuycaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsi59 -- 15 Kasım 2011; 0:02:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

quote:

quote:

tabi turkce karakter kullanilmiyor.
    http://imageshack.us/photo/my-images/810/adszek.jpg resim koymayi beceremedim seklinde girersen sorunsuz calısacaktir adres bölümene sadece semt veya ilçeyi gir yeter. mastar kart secili kart nosu ve cv posta kodu mail adresin telefon nosu 05554443322 seklinde girersen sorun olmuycaktır

edit:Kart paypala taımlanabiliyor.

• cok tesekkurler persembe alicam ama cok kalabalik oluyo dayanamiyorum beklemeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28Banned

cok tesekkurler persembe alicam ama cok kalabalik oluyo dayanamiyorum beklemeye.
    Arkadaşlar ben de alacağım ama your card has been declined erroru geliyor milyon kez denedim her şey eksiksiz ama aynı hatayı alıyorum sabahtan beri kafayı yiyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pibi Ayıcık

Arkadaşlar ben de alacağım ama your card has been declined erroru geliyor milyon kez denedim her şey eksiksiz ama aynı hatayı alıyorum sabahtan beri kafayı yiyeceğim.

Alıntıları Göster
    hatanın sebebini öğrendim;
    internet üzerinde alışveriş yaparken bilgilerin yanlış girilmesi durumunda garanti bankası o siteye yada işlem yapılan adrese yönelik alışveriş blokesi koyuyormuş dün bütün gün bununla uğraştım.Ve müşteri marsı olmadığı için ( telefon numarası üzerinden olduğu için) kesinlikle blokeyi kaldıramıyorlar.Kart yeni yeni dağıtılmaya başlandı bu yüzden kimsenin hiçbirşeyden haberi yok diye yanıt aldım.Aynı şekilde Turkcell bayilerdede aynı şekilde sorun çıkartıyorlar.Kart paypala tanımlanıyorsa artık ancak ordan alabilirim :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.