Şimdi Ara

cep telefonlarına uygulanan vergiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiyatına göre iyiydi hocam çift çekirdekli telefon denmicek en dakdik telefonlardan iki kat ucuzdu şimdi şimdi büyük markalar ucuzladı dahada ucuzlar merak etmeyin bi telefonun maaliyeti 50 usd bile değil 2500tl ödemeyin akıllılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

fiyatına göre iyiydi hocam çift çekirdekli telefon denmicek en dakdik telefonlardan iki kat ucuzdu şimdi şimdi büyük markalar ucuzladı dahada ucuzlar merak etmeyin bi telefonun maaliyeti 50 usd bile değil 2500tl ödemeyin akıllılar :)

2500 lirayy istesem de veremem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

fiyatına göre iyiydi hocam çift çekirdekli telefon denmicek en dakdik telefonlardan iki kat ucuzdu şimdi şimdi büyük markalar ucuzladı dahada ucuzlar merak etmeyin bi telefonun maaliyeti 50 usd bile değil 2500tl ödemeyin akıllılar :)

2500 lirayy istesem de veremem

gerci sozumu yemis olmayim bi gun buyuk ikramiye tutturursam alirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

beklemek sıkıntı değil de 4 gb li gelmezse bir de vestelin vergisini yiyeceğiz ondan çekiniyorum kamerayı nadir kullanırım tasarım falan benim için önemli değil ben aldığım performansa bakarım bir de çıkış fiyatlarına baktığımız zaman daha uygun gelecek gibi 330 dolarlık 1000 liradan geliyorsa bu daha düşük gelir mantığı var fakat 1100 liraya kadar alınabilir telefon

zenfone2 vestel vergisiyle beraber 1000 liranın altında gelir diye düşünüyorum. Ama tabi 4gb versiyonu gelmezse g7 nin fiyatı artacak vestel vergisiyle. Artık kaç olur bilinmez...
    Umalım ki gelsin 4gb, ki bence gelir. Asus gerçekten iyi işler çıkarmaya başladı, ülkemizde de yaygınlaşıyor. 4gb gelir büyük ihtimalle.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Innovative

quote:

Orijinalden alinti: ekmek arasi ekmek

beklemek sikinti degil de 4 gb li gelmezse bir de vestelin vergisini yiyecegiz ondan çekiniyorum kamerayi nadir kullanirim tasarim falan benim için önemli degil ben aldigim performansa bakarim bir de çikis fiyatlarina baktigimiz zaman daha uygun gelecek gibi 330 dolarlik 1000 liradan geliyorsa bu daha düsük gelir mantigi var fakat 1100 liraya kadar alinabilir telefon

zenfone2 vestel vergisiyle beraber 1000 liranin altinda gelir diye düsünüyorum. Ama tabi 4gb versiyonu gelmezse g7 nin fiyati artacak vestel vergisiyle. Artik kaç olur bilinmez...
    Umalim ki gelsin 4gb, ki bence gelir. Asus gerçekten iyi isler çikarmaya basladi, ülkemizde de yayginlasiyor. 4gb gelir büyük ihtimalle.

İnş 4 gb gelir ve 1000 lira gibi bir fiyattan çıkar . Ki geldiği gibi almayı düşünüyorum o fiyattan olursa

Ayrıyetten

Nick ?

• Sıkılmıştım ondan, yenilikçi olmak lazım

• 1000 TL den düşük gelirse içim cıııızzzz etçek

zenfone 5 aldım 1 hafta sonra zenfone 2 lanse edildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobil dünyası

1000 TL den düşük gelirse içim cıııızzzz etçek

zenfone 5 aldım 1 hafta sonra zenfone 2 lanse edildi

Hocam taaaa Haziran ayında gelecekmiş

• aslında peder sınıfı geç 1200-1300 verim dedi (taktir gelceğini bilmiyo)

şimdi almak istersen 700 TL veririm en fazla dedi

dayanamadım ilk akıllı telefonumu aldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.