Şimdi Ara

CEP TELEFONU ALMAK İSTİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM CEP TELEFONU ALMAK İSTİYORUM AMA FAZLA BİR BİLGİM YOK

VE NE ALCAMA KARAR VEREMİYORUM IPHONE 4 , SONY , SAMSUNG , HTC HERKEZİN OLDUGU GİBİ BENİM İÇİN DE KALİTELİ VE ŞARJ SORUNU FAZLA

YAŞATMAYACAK HTC HD LEO KULLANIYORDUM BOZULDU ŞARJ BERBATTLI

LÜTFEN YARDIM

• quote:

Orijinalden alıntı: t.fatihtas

YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM CEP TELEFONU ALMAK İSTİYORUM AMA FAZLA BİR BİLGİM YOK

VE NE ALCAMA KARAR VEREMİYORUM IPHONE 4 , SONY , SAMSUNG , HTC HERKEZİN OLDUGU GİBİ BENİM İÇİN DE KALİTELİ VE ŞARJ SORUNU FAZLA

YAŞATMAYACAK HTC HD LEO KULLANIYORDUM BOZULDU ŞARJ BERBATTLI

LÜTFEN YARDIM

Hocam şarj sorunu günümüzdeki akıllı telefonların genelinde mevcut maalesef.
    Ama benim bildiğim kadarıyla İphone4 ün şarjı diğerlerine göre daha fazla gidiyor.
    Birde tam olarak bilmiyorum ama Motorola Atrix in 1930 mah lik bataryası var yani uzun şarj keyfi yaşayabiliyorsun.
    Bu arada bunları sölüyorum ama bütçen hakkında hiçbir bilgi vermemişsin.
  • iphone 4 alacak bütçeniz var ise samsung galaxy sII ye bakmanızı öneririm onun dışında yazdığınız markalardan hangisinin akıllı telefonunu alırsanız alın şarjın az gitmesi durumuyla yine karşı karşıya kalırsınız gibi geliyor bana, yanlış hatırlamıyorsam sony ericsson xperia arc yada neo da şarj iki güne kadar dayanıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.