Şimdi Ara

Cep telefonu çaldığında bilgisayar kitlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar cep telefonu çaldığı zaman bilgisayar kitleniyor ilk etapta duygunuzda komik geldiğini biliyorum , ben daha önceden böyle birşey duymadım.

yeğenlerimin bilgisayar ihtiyacı üzerine , bir hevesle vatan bilgisayardan , bilgisayarımızı topladık.. yaklaşık 10 ay önce falan

böyle birşey ilk kez başıma geliyor vatan bilgisayarın teknik servisine götürdüğümüzde , kamera şakasımı diye sordular :)

lütfen rica ediyorum bu bilgisayarın toplanmasında bende yardımcı oldum bu yüzden kendimi sorumlu hissediyorum.

bana hep telefondan kitlendiğini söylediklerinde formatlayıp gönderiyordum inanamıyordum öyle bişey olduguna , en son gönderdiklerinde formatladım cep telefonum çaldı tak bilgisayar dondu hatta mavi ekranda verdi sonra denedim tesadüftür diye telefonu kasaya yakın tuttum en az 20 defa çaldırdım herseferinde kitlendi.

*işletim sistemini formatlamak bir çözüm değil denedim olmadı

*Ramleri benim bilgisayarınkiyle değiştirdim , yaklaşık 1 saat boyunca test ettim hiç kitlenmedi tam kapatacaktım bilgisayarı 'sorun ramlerde diyerek tesadüfen arkadaşım aradı çat pc kitlendi , sonra bir kaç defa daha denedim gene kitlendi.

*biosunu update ettim oda çözmedi

msi anakart gaming serisi , 4 nesil i5 işlemci , 8gb ram ddr 3 , asus gt460 ,wd 1 tb black

bu şekilde bir sistem topladık tam marka ve modelleri yazamadım aklımda kalan kısmıyla yazdım.

yardımlarınızı bekliyorum vatan bilgisayar herhangi birşey bulamadı parçaları tektek garantiye gönderelim uzun iş falan diyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faiksevgi -- 12 Ocak 2015; 14:01:37 >

• şaka gibi arızaya şaka gibi yorum yazayım çünkü ilk kez duyuyorum

anakartınızda dahili wifi varsa veya wifi kartınzı devre dışı bırakın

donanımlar iyi şase alıyormu .
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    yanlış anlamayın çok bilgili olmadığımdan soruyorum şase alıyormu derken ? neyi kastettiniz ?
  • donanımlar anakartınızın slotuna takılıyken ,donanımın kasaya sabitlenmesi için klps veya eski kasalarda vida vardır . bunlar donanımı kasaya tam teması sağlıyormu .
    kusura bakma ben ilk kez duyuyorum ,yalnızca teori sunuyorum.
    wifi yi devre dışı bıraktınızmı
    her marka ,model cep telefonu ile bu kapanma oluyormu , bazı kötü izolasyon yapılmış cep telefonlarının sars değeri çok yüksek olabiliyor .
  • Kasaya baglantı düzgün vidalar sayesinde yalnız wifi aparatı kullanmıyoruz kablolu bağlantı var

Bende anlayamadım hocam ankartı dışarda çalıştırmayı deneyimmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.