X100 Pro ile bir kaç gökyüzü. |
📷 CEP TELEFONU FOTOĞRAFÇILIĞI [ANA KONU] 📷 (1682. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
https://forum.donanimhaber.com/xiaomi--f2598
Bak yukarıdaki linkte Xiaomi konusu ama sadece Xiaomi konusuna konu açtırmıyorlar!!
Forumların amacı insanları bilgilendirmektir, yalan yanlış algı yapan marka temsilcilerinin veya fanboyların yeri değildir!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne demek istediğini anlamadım, Herhangi bir marka bölümünde konu açma veya konulara girme sorunu yok şuan bende, Öyle bir durum var ise forum destek veya forumla ilgili öneriler kısmında yardım isteyebilirsin
-
3.2
-
-
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sinematik video denilen şey , portre video aslında arkası bulanık olan. Mi14 deki yönetmen modu ise , entegre şekilde 3-4 cihazı kontrol etme izleme olan bir mod. Portre video var , movie mod olarak geçiyor ama full hd olarak çekiyor , 4k desteklemiyor. Bilginize.
-
-
-
-
-
S23 ULTRA 10X ZOOM
-
-
MegaWolt38 nickli gibi cmar birisi olmadığım için bana saldırmasını ve trollemesini şikayet etmiştim. Sanırım sabah sersemliğiyle şikayet yerine cevap yazmışım.
Sen tek derdi marka övmek olan eezzk bir comrsın. Bu yolda devam et!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X