📷 CEP TELEFONU FOTOĞRAFÇILIĞI [ANA KONU] 📷 (1680. sayfa)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Burdaki fotoları arşivleyen var mı toplu nasıl indiririz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
p 60
-
-
Samsung Galaxy Ace
-
-
Pura - Vivo ve Xoami ile çekilen fotolar inanılmaz gözüküyor. Bunları görünce iphone ve samsung üzücü bir durumda..
-
Görsellerini beğendiğiniz modeller 1 inç sensörün nimetlerinden faydalanarak fotoğraf çekiyor diğer markalar ise biraz daha zayıf donanım daha küçük sensörün dezavantajlarını üst seviye yazılım ve fotoğraf işleme gibi yetenekleri ile telafi edip ortaya bir sonuç çıkarıyor fakat görüyorum ki kullanıcı yine donanımı yani fiziksel gücü seçiyor 2 aydır bende vivo x100 pro kullanıyorum konuya defalarca görsel attım ve halen her çekimde yüzümde hafif bir tebessüm oluşuyor bu cihazlar gerçekten gece gündüz iyi çekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi gibi reklam ve yazılım sorunlu Çinliler üst kesime hitap etmiyor. Silinen uygulamalar bile otomatik yeniden yükleniyor Xiaomi'de. Eskiden Samsung çakması sahte telefonlarda olurdu bu durumlar. Tonla para verip Huawei almakta mantıklı değil. Kim apk ile yada 3. part güvenilmez mağazalarla uğraşmak ister. Vivo X100 Pro da benzer sorunlar var mı bilmiyorum ama istisnalar hariç kimse o fiyata Mediatekli işlemcili telefon almaz. Zeten Vivo'yu bilen kesimde çok az. Millet gider Iphone alır, android alacaksa Snapdragonlu S23 ultra ve s24 ultra alır. Resim kaliteleri de en az diğerleri kadar güzel bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 24 Eylül 2024; 10:41:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi üst seviye modellerde yazılım veya reklam sorunu yok. O dediğiniz redmi kısmı için geçerli olabilir.
13 ve 14 serilerinde en üst seviye Snapdragon işlemci var.
Mesela kullandığım Xiaomi 14'te piyasanın en üst işlemcisi olan Snapdragon 8 gen 3 işlemci var. Donanımdan anlamayan zaten düz insanlar iPhone alıyor şuan. Yazılım kısmı ise Android uzun zamandır stabil bir işletim sistemidir. Özellikle Xiaomi hyperos ile sorunsuz diyebiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X