Bildirim
📷 CEP TELEFONU FOTOĞRAFÇILIĞI [ANA KONU] 📷 (1686. sayfa)
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada
bugün en iyi #6
Giriş
-
-
-
-
Çok iyi
-
Teşekkür ederim 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu konu da İphone 11/15 cihazlarım ile fotoğraf paylaşımı yaptığım zamanları özledim ne yalan söyleyim, yeni kullandığım cihaz bir İphone veya Huawei/Vivo gibi cihazlarının kamerası kadar güzel değil.
Şimdi kısmetse Nahçıvan (Azerbaycan)'a yola çıkıyorum yarın akşam, vardığım da elimde ki cihazla elimden geldiğince güzel fotoğraflar almaya çalışacağım ve bu konu da da paylaşacağım İnşallah.
İlerde ya yine hevesime yenik düşüp Z Fold 6 veya ona benzer bir katlanabilir telefon alacağım ya da Vivo, Huawei'in en pahalı ve kamera da iddialı modellerin den birine şans verebilirim, fotoğrafçılık hobim olmuştu İphone'u alınca, yine bu hobiyi devam ettirmek istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün Mediamarkt da pura 70 ultra yı kısa da olsa test ettim, muhteşem kamerası var gerçekten. Belki ileride kullanma fırsatım olur. Kamera konusunda Huawei, Xiaomi, Vivo çok güzel ürünler çıkardı son birkaç yılda.
Huawei fotoğraf konusunda en iyi yazılıma sahip marka konumunda bana göre şuan, Vivo renk tarafında çok iyi zeiss ile birlikte, Xiaomi yazılım konusuna biraz daha özenmesi lazım kullandığı donanımların hakkını tam veremiyor.
1 inç sensörler yaygınlaştıkça bir çok kişi için yeterli hale gelecek telefonlar her geçen gün.
-
iPhone 15'in kamerası gerçekten güzeldi hocam onun ardından yerini doldurabilecek model çok az. Umarım en kısa zamanda gönlünüze göre bir cihaza geçiş yaparsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S23 Ultra oynama yok , stock kamera ayarları ile
-
Çok teşekkür ederim hocam🙏🏻
X100 Pro direkt fotoğraf modu.
-
-
Xiaomi çıktığı ilk günden bu yana kullandığı donanım ile yazılımı ortak noktaya buluşturamadı.
-
çok başarılılar, huawei bu işi en tepeye çıkarmış
-
-
Hocam rumelikavaklı mısın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X