Şimdi Ara

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
891
Cevap
4
Favori
38.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: aacuna

arkadaşlar bi cismi net gösteriyo onun dışındaki herşeyi bulanık gösteriyo ya hani o foto tipinin adı ne yaw yardımcı olacak biri var mı ??? telefonlarda yapılabilir mi o ??

dedıgın sey makro kardesım SE telefonların %99unda vardır makro modu
  • katılırdım ama kamera 1 mp :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

katılırdım ama kamera 1 mp :S

megapixelin önemi yok.. ille katılmak istiyorsan tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

makro yarısması ne zaman baslıyor özellikle böcuk makrosu

bu arada benımde oyum mirekrete ıdı acık ara onde olur dedım ya neden olmadı sastım manzara super bı kere o atı orda o sekılde yakalamak ayrı bı sanat zaten 1.ye tebrıkler ama bırıncılık mirekretindi bence.

teşekkürler... evet kolay olmadı o kareyi yakalamak.. 3-4 fotoğraf çektikten sonra o anı yakalayabildim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

Çekisme harikaydi saat 11.55 de durum berabereydi sayfayi yeniledim 11.57de birde baktim 2 oy atilmis yine beraberlik var

o 2 kişiden sadece birisi oy kullansaydı ikimizden birisi 3. olacaktı ve yunus'ta dereceye girmeyecekti..
  • 1. etapı daha yeni görüyorum çok güzel fotolarım vardı

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 13 Temmuz 2011; 20:44:42 >

• Takao : fotoğraflar anasayfada paylaşılıyor.. buraya fotoğraf eklemeyelim Lütfen.. ANA SAYFA
  • quote:

quote:

arkadaşlar bi cismi net gösteriyo onun dışındaki herşeyi bulanık gösteriyo ya hani o foto tipinin adı ne yaw yardımcı olacak biri var mı ??? telefonlarda yapılabilir mi o ??

üst düzey telefonlarn hepsinde var da kardeşim o özellik bu mokroyu sadece yakını çekmek için kullanmak istemiyorm ben mesela kendimi çekerkende ben net oluyum diğer herşey netliği azalsn istiyorm ama henüz yapabilmiş değilim
  • telefonun SE ıse yüz saptama modunu acmalısın yuzunu daha netlestırır ( ben net oluyum diğer herşey netliği azalsn istiyorm ) istiyorsan maro kullan
  • quote:

quote:

quote:

üst düzey telefonlarn hepsinde var da kardeşim o özellik bu mokroyu sadece yakını çekmek için kullanmak istemiyorm ben mesela kendimi çekerkende ben net oluyum diğer herşey netliği azalsn istiyorm ama henüz yapabilmiş değilim

o işlemi foto edit programlarıyla yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

quote:

quote:

o işlemi foto edit programlarıyla yapabilirsin.

optik olarak teleonlarla macrode belli bir seviyeye kadar arka tarafı flu çekebilirsin. tam gerçek flu arka planlı resimler çekmek için iyi bir dijital foto makinasına ihtiyacın var. özellikle slr yada slr-like makinalar. yada f değeri çok düşük kompakt makinalarda olabilir. f2,2 gibi mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 14 Temmuz 2011; 12:18:19 >

• 3. haftanın konusunu kedi olarak seçtim arkadaşlar. herkes şimdeden çalışmalara başlasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

3. haftanın konusunu kedi olarak seçtim arkadaşlar. herkes şimdeden çalışmalara başlasın :)

Yolda şimdi bir kedi gördüm. Onu bir yakalayayım bari. Gel pisi pisi pisi.
    Pisi pisi pisi. Gel seni meşhur edicem
  • Konu zor olmuş bakalim katilim ne düzeyde olacak. Anket bu gece acilir ve 3gun sürer tamamlaninca 3.etaba geceriz.
  • neyse arkadaşlar mahalle mahalle kedi peşinde koşmayın. banada konu zor geldi bir arkadaşın da uyarısıyla. 3.hafta oyuncak araba resmi olsun o zaman:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 14 Temmuz 2011; 16:14:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

neyse arkadaşlar mahalle mahalle kedi peşinde koşmayın. banada konu zor geldi bir arkadaşın da uyarısıyla. 3.hafta oyuncak araba resmi olsun o zaman:)

2günún daha var sectigin konuyu pm atarsan sevinirim
  • evde kedisi olan yaşardı, oyuncak araba daha makbul gibi ama oda mı macro olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

evde kedisi olan yaşardı, oyuncak araba daha makbul gibi ama oda mı macro olacak

Makro şart değil nasıl daha uygun oluyorsa öyle çekelim Ama makro daha iyi olur ...
  • havaya zıplayan ağaca tırmanan kedilerin fotoları olabilir.o yüzden makro olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

havaya zıplayan ağaca tırmanan kedilerin fotoları olabilir.o yüzden makro olmasın.

Konu cumartesi açıklanacak ;)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.