Şimdi Ara

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
891
Cevap
4
Favori
38.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2015)
Giriş
  • derdaket ve Assasinate arasında kaldım veeeee derdaket diyorum. Ama Assasinate'i yaratıcılığından ötürü kutluyorum. Hakkını vermek gerek. Gùzel düşünce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubar-ı Gam

İlk oy benden:) **SE_mania**'a.

Teşekkürler :)
  • LionTech16: teşekkürler..
  • Captain16 İlk oy senden teşekkürler

Nerde K850 dayanışması
    Eurovisyondaki baltık ülkelerin dayanışması gibi

Yarışma olayı foruma bir canlılık kattı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 15 Temmuz 2011; 1:17:56 >
  • Çok güzel görünüyorlar gerçekten.

Ben seçimimi yaparken öncellikle 10 fotoğraftan 3'e düşürdüm.

2-**SE_mania** - 3-derdaket - 8-666

Açıkcası **SE_mania**'nın fotoğraf bilgilerine ulaşamadım. Hiçbir bilgi yok. Neden sıfırladığını anlamadım. Fotoğrafın hangi telefon modeli çekildiğini ve fotoğrafın özelliklerini bilmeliyiz. O yüzden elemek zorunda kaldım.

derdaket ile 666 arasında kaldım. derdaketin fotoğrafındaki yazılım sanırım K850nin modlu bir kamera yazılımı. Yani photoshop tarzı bir şey değil sanırım. Bence bir sakıncası yok.

derdaketin fotoğrafı o mat renk tonuyla ve gölgeli haliyle, yansıyan güneş ışığı falan çok güzel görünüyordu. Ama diğer o 10 fotoğraf arasında çekim kalitesi açısından en iyi fotoğraf diyemem. Kusura bakmasın ama domatese biraz dikkatli bakınca renklerde rahatsız edici detaylar vardı. Sadece tema olarak, göze hoş gelişi itibariyle değerlendirdim. 666 ise havadaki su damlalarıyla + puan aldı. - olarak flash patlatması bir hata olmuş. Ortam ışığı daha güzel yansıtabilirdi domatesi.

Son kararımı: derdaket'in artısı biraz daha fazla olduğu için oyumu ona attım

Dip Not: Biraz uzun yorum oldu. Hep jüri üyesi olmak istemişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 15 Temmuz 2011; 1:27:52 >

• @gdervisoglu senin ve diğer arkadaşlarımızın içleri rahat olsun. Kimsenin fotoğrafında oynama yok hepsinin samimiyetine güvenerek söylüyorum. O fotoğraf detaysız evet ama kendisinin söylediği üzere herhangi bir oynama yok .
  • Hepsi çok güzel.

Ancak oyum 666' ya
  • gdervisoglu nn mesajını görünce birden aklıma yine burda yıllar önce yapılan bir iki foto yarışması geldi, benzeri konular yüzünden ne tartışmalar olurdu, ama şimdiki eski yeni tüm arkadaşlar gayet güzel kibarca ve bir eğlence havasında yarışıyorlar ve ortaya güzel bir paylaşım renkli bir konu çıkıyor bu yönde devam etmesi dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 15 Temmuz 2011; 1:47:26 >
  • Birkaç kişi daha sordu bunu, yeri gelmişken cevaplayayım o zaman: fotoğrafta herhangi bir oynama yoktur, sadece forumda yer kaplamasın diye ebatlarını küçültup upload ettim.

Telefon modelinin belirtilmesine gerek yoktur yazısını görünce bir bilgi vermemiştim, iphone 4 ile çekildi foto, manuel olarak herhangi bir foto çekim ayarı yok bildiğiniz gibi.. İyi geceler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

Çok güzel görünüyorlar gerçekten.

Açıkcası **SE_mania**'nın fotoğraf bilgilerine ulaşamadım. Hiçbir bilgi yok. Neden sıfırladığını anlamadım. Fotoğrafın hangi telefon modeli çekildiğini ve fotoğrafın özelliklerini bilmeliyiz. O yüzden elemek zorunda kaldım.

derdaket ile 666 arasında kaldım. derdaketin fotoğrafındaki yazılım sanırım K850nin modlu bir kamera yazılımı. Yani photoshop tarzı bir şey değil sanırım. Bence bir sakıncası yok.

derdaketin fotoğrafı o mat renk tonuyla ve gölgeli haliyle, yansıyan güneş ışığı falan çok güzel görünüyordu. Ama diğer o 10 fotoğraf arasında çekim kalitesi açısından en iyi fotoğraf diyemem. Kusura bakmasın ama domatese biraz dikkatli bakınca renklerde rahatsız edici detaylar vardı. Sadece tema olarak, göze hoş gelişi itibariyle değerlendirdim. 666 ise havadaki su damlalarıyla + puan aldı. - olarak flash patlatması bir hata olmuş. Ortam ışığı daha güzel yansıtabilirdi domatesi.

yorum için teşekkürler.. valla ne yalan söyleyeyim uzun uğraşlar sonucu yakaladığım bir kare.. güneşi ayrı bir bekledim su damlaları için yağ kullandım..va arkala plan olarak derin olmaması için açısını ayrı bir ayarladım.. en son bu açıda karar kıldım.. son haliyle beğeninize sundum..

• quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

Çok güzel görünüyorlar gerçekten.

Yoruma bak yoruma Bence forumda herhangi bir yere jüri üyesi lazımsa sen orada olmalısın kesinlikle Dolu dolu bir yorum olmuş Yarışma da giderek canlanıyor

• MahmutSefa, arkadaşimiza en ilginç domates ödülü verin lütfen o ne öyle ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

MahmutSefa, arkadaşimiza en ilginç domates ödülü verin lütfen o ne öyle ya

haklısın valla ödülümü isterim patlamış domates oldu biraz..

@circumciser yorumun için teşekkürler

• derdaket başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: .eRCaN.

Hepsi çok güzel.

Ancak oyum 666' ya

Eyvallah teşekkür ederim
  • @derdaket
    güzeeeel.oyum sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 15 Temmuz 2011; 9:31:05 >
  • @TuRaN.z;

hocam teşekkürler kendi çapımızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 15 Temmuz 2011; 9:56:07 >
  • bu arada 3, haftanın konusunu 1. haftanın galibi belirleyecek biliyorum.
    sadece tavsiye niteliğinde diyorumki daha önceki söylediklerime ek olarak....mesela en güzel cep telefonu fotoğrafı olabilir.tabi bunun için herkezin ikinci bir cep tele ihtiyacı olacağından......bilemiyorum fikir işte.
  • Konuyla alakası yok ama bişiy sorcam.1 uyarı puanım vardı ama silmişler ne alaka?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.