Şimdi Ara

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
891
Cevap
4
Favori
38.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2015)
Giriş
  • Ne zamandir takip ediyorum ama katilmak nasip olmadi 5.etaba bende katilmak istiyorum konu belli olunca 10 kisi hemen atlar bize sira kalmaz

Konu ne zaman belli olacak

Bu arada tolyo foto 10 numara arkadaki eski evler ve siyah beyaz uyumu gercekten cok guzel
  • fotoların bazıları tam boyut değil açıkcası yorum yapmak zorlaşıyor bu halde oy vermek .... !!!
  • Ben tüm fotoğrafların direk linkler şeklinde [simage] kodu ile yayınlanmasının daha doğru olacağı düşüncesindeyim. Böylece tüm fotoğraflar daha düzenli ve eşit gözükecektir. Detaylara bakmak isteyen arkadaşlarda resimlerin üzerlerine tıklayıp, fotoğrafları yüksek çözünürlükleri ile görebilirler. Öbür türlü bazı fotoğraflar büyük, bazıları küçük, hoş görünmüyor. Assasinate arkadaşımıza da konuyu ilettim, kabul görürse sevinirim. Nacizane düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 24 Temmuz 2011; 3:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

Ben tüm fotoğrafların direk linkler şeklinde [simage] kodu ile yayınlanmasının daha doğru olacağı düşüncesindeyim. Böylece tüm fotoğraflar daha düzenli ve eşit gözükecektir. Detaylara bakmak isteyen arkadaşlarda resimlerin üzerlerine tıklayıp, fotoğrafları yüksek çözünürlükleri ile görebilirler. Öbür türlü bazı fotoğraflar büyük, bazıları küçük, hoş görünmüyor. Assasinate arkadaşımıza da konuyu ilettim, kabul görürse sevinirim. Nacizane düşüncem.

800x600 koyalım bundan böyle. 800X600 koymayan arkadaşlar olacaktır ben düzenlerim onlarıda ...
  • oyumu kavruk sepya gençlere verdim...
  • rekabete bak 3 tane birinci var
  • benim fotoğrafı hiç mi beğenmediniz arkadaş yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

rekabete bak 3 tane birinci var

Süper valla
  • xcape06 yeni bir yüz aramalı galiba
  • quote:

Beğendiğim 4 kare için kısaca yorumum,

@ mirekret

Bu kızı bir yerden tanıyorum diyorum bir saattir şimdi aklıma geldi Aşk Tesadüfleri Sever filminde başroldeki kızın küçüklüğünü canlandıran Reyhan Asena Keskinci'ye benzettim. Filmde saçı siyahtı tabii. Çok güzel kare

teşekkürler yorumun için... evet biraz benziyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

mirekret...

teşekkürler..
  • Oyum tolyo'ya.
  • quote:

Beğendiğim 4 kare için kısaca yorumum,

@ gdervisoglu

Çok güzel bir fotoğraf. Resminin iftiraya uğramasına da ayrıca üzüldüm. Eline sağlık çok başarılı bir kare

@ mirekret

Bu kızı bir yerden tanıyorum diyorum bir saattir şimdi aklıma geldi Aşk Tesadüfleri Sever filminde başroldeki kızın küçüklüğünü canlandıran Reyhan Asena Keskinci'ye benzettim. Filmde saçı siyahtı tabii. Çok güzel kare

@ tolyo

Hocam çok güzel bir kare. Siyah beyaz olması çok hoş olmuş. Oyum bu turda sana

@ derdaket

Hocam soldan 2. çocuğa bittim Sepya ayrı bir hava katmış kavruk gençlere Eline sağlık çok güzel kare..

teşekkürler.... kareye en uygun tonun bu olacağını düşündüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

oyumu kavruk sepya gençlere verdim...

teşekkürler dostum.. kavruk gençler adınada ayrıca teşekkürler...
  • derdaket ile gdervişoğlu'nun fotoğrafları arasında kaldım ikiside çok hoş kareler..
    bu sefer oyum gdervisoglu'na
  • Lazloo bu cocuk bilim adami olacak bak demedi deme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar fotoğraf toplama konusunda en uzun sürek etap buydu. Oylama konusundada daha 100barajını aşmış değiliz. Diğer etaplarda en düşük oylama 103 kişiymiş. Maximum 163 kişi oylamaya katılmış oda ilk etapda .
  • @LionTech16

@78erhan78

@Şehr-i Hüzün

Teşekkürler arkadaşlar sağolun.
  • Oyum @tolyo'ya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Oyum @tolyo'ya .

Eyvallah kardeşim sağolasın.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.