Şimdi Ara

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
891
Cevap
4
Favori
38.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2015)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Oy'um tolyo

Teşekkür ederim kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

Şimdiye kadar fotoğraf toplama konusunda en uzun sürek etap buydu. Oylama konusundada daha 100barajını aşmış değiliz. Diğer etaplarda en düşük oylama 103 kişiymiş. Maximum 163 kişi oylamaya katılmış oda ilk etapda .

bence 3 gün çok kısa.. ilk etaptaki gibi daha uzun olsa iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirekret -- 25 Temmuz 2011; 21:29:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mirekret

quote:

Şimdiye kadar fotoğraf toplama konusunda en uzun sürek etap buydu. Oylama konusundada daha 100barajını aşmış değiliz. Diğer etaplarda en düşük oylama 103 kişiymiş. Maximum 163 kişi oylamaya katılmış oda ilk etapda .

bence 3 gün çok kısa.. ilk etaptaki gibi daha uzun olsa iyi olur...

Ozamanda 3günde bitirmiştik diye hatırlıyorum .

• quote:

orjinalden alıntı: Assasinate

portre konu seçimide etkili bunda bence, portre farklı bir alan bu tip çalışmalar açıkçası bu seviyede pekte hoş değil yani ilgi çekiciliği zayıf, bundan önceki konular daha renkliydi sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 25 Temmuz 2011; 23:43:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

orjinalden alıntı: Assasinate

portre konu seçimide etkili bunda bence, portre farklı bir alan bu tip çalışmalar açıkçası bu seviyede pekte hoş değil yani ilgi çekiciliği zayıf, bundan önceki konular daha renkliydi sanki...

Olsun daha denenecek birçok konu var. Bakalım @ahmetdemirci hangi konuyu seçti .Yarın gece 5.etap başlıyacak.

• orası doğru, bu arada zamanlama, sıralama, oylama süreleri kurallarınız hepsi başarılı, eğer oylama için daha fazla süre falan koysaydınız daha ikinci etapta kimse kalmazdı sık sık yenilenme durumu ilgiyi devam ettiriyor, güzel, umarım uzun süre devam ettirebilirsiniz nede olsa küçükte olsa bir eğlence, paylaşım en azından burdaki fotoğraf-resim sever belli bir kesim için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

orası doğru, bu arada zamanlama, sıralama, oylama süreleri kurallarınız hepsi başarılı, eğer oylama için daha fazla süre falan koysaydınız daha ikinci etapta kimse kalmazdı sık sık yenilenme durumu ilgiyi devam ettiriyor, güzel, umarım uzun süre devam ettirebilirsiniz nede olsa küçükte olsa bir eğlence, paylaşım en azından burdaki fotoğraf-resim sever belli bir kesim için...

Teşekkürler ...
  • anaaa benim resme bir oy daha gelmiş
    çok mutlu oldum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

anaaa benim resme bir oy daha gelmiş
    çok mutlu oldum şimdi

Bende 7 olmuşum

edit : sana bakarken kendimi gördüm şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 26 Temmuz 2011; 0:40:37 >
  • quote:

quote:

çok mutlu oldum şimdi

Bende 7 olmuşum

ohooooooo ben 7 olacam varya

• quote:

quote:

quote:

çok mutlu oldum şimdi

Bende 7 olmuşum

ohooooooo ben 7 olacam varya

Organizasyonla uğraştım daha dereceye giremedim. S2 ile iddaalı olmaya çalışacağım artık

• Bende yoldayım w995 ile denicem şansımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Lazloo bu cocuk bilim adami olacak bak demedi deme

Ahahaa.. :D Ama harbi çok zeki çocuk.
  • Oyumu tolyo'ya verdim. Sonraki etap hangi konuda olacak bende katılmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Oyumu tolyo'ya verdim. Sonraki etap hangi konuda olacak bende katılmak isterim.

Bu gece başlayacak sanırım.Konuyu bizde bilmiyoruz
  • Hehehe... dayanamadım kendime oy verdim. Bu arada bana oy veren arkadaşa teşekkür ederim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Hehehe... dayanamadım kendime oy verdim. Bu arada bana oy veren arkadaşa teşekkür ederim. :D

Nick değişmiş yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Hehehe... dayanamadım kendime oy verdim. Bu arada bana oy veren arkadaşa teşekkür ederim. :D

Nick değişmiş yine

Öyle oldu biraz.

• Seçim yapmak zor, yarışmaya katılanları kutluyorum.

Oyum "gdervisoglu"
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.