Şimdi Ara

Cep telefonu hakkın lütfen yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Max 4.000-4.500 bütçe ayırabileceğim, performansı yüksek, ekran kalitesi iyi ve uzun zaman kullanabileceğim bir telefon almak istiyorum. samsung almak istemiyorum. Markayı sevmiyorum. Xiaomi mi note 10 lite var ancak kararsızım. Ekran koruyucusu yok telefonun ekranı kırıldığı anda 1.500 tl. Redmi 9pro var onunda kullanıcı yorumları iyi değil. Telefon gündelik kullanımda bile kasıyor diyorlar. Şuan 6s kullanıyorum ve gerçekten beni rahatsız eden tek yönü hafızası. Param olsa gider iphone 11 alırdım. Ancak sizin tavsiye edebileceğiniz batarya-işlemci-ekran konusunda beni üzmeyecek telefon var mıdır? piyasayı da takip edeömiyorum. Yeni modeller ne zaman çıkar? beklemem gerekir mi? tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• O fiyat alabileceğin en iyi cihaz samsung note 10 lite ama samsung olmasın demişsin o zamanda geriye xiaomi mi note 10 lite ile mi 10 lite kalıyor.Eğer bekleme şansın varsa mi10t'leri bekle derim ama fiyat konsunda ne olur bilemem.
  • kormodos K kullanıcısına yanıt
    merhaba, samsung istemediğinizi söylemişsiniz, piyasasaki xiaomi’nin modellerine ya da apple’ın 7,8’lerine bakabilirsiniz pluslarını da inceleyin derim ama yerinden biraz pahalıya alırsınız, iyi bir seçim yapmak en doğrusu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 12 Eylül 2020; 18:39:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.