Uzun zaman kullandığım Philips kancalı kulaklığım ((buna benziyordu) artık iş görmez hale geldi. Bir süredir Mp3 çalarımı kullanmaz oldum. Malum, cep telefonu benim gibi bir çok kişinin müzik dinleme ihtiyacına cevap verebilir hale geldi.
Fazla uzatmayalım. Kulaklığım kulağa geçmeli ve yuvarlak olsun istiyorum fakat bunun yanı sıra cep telefonuyla kullanacağım için mikrofonu da olsun istiyorum. Akıllı telefon kullanıyorum, 3.5 mm jack var anlayacağınız. Uzun zamandır yokluyorum interneti fakat aradığım türde bişey bulamadım bir türlü. Acaba bu adamlar bunu üretmeyi akıl etmemiş olabilirler mi?
Kısacası Philips SHS-4700'ün rahatlığını ve herhangi bir cep telefonu kulaklığının mikrofonunu(düğmeli olanlardan olmalı, iki defa basınca müzik değişsin ) bir araya getiren bir marka/model arıyorum.
Var mı yardımcı olabilecek? Uzun yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bir adet dedigin Philips kulakliktan bir adette telefonuna uygun mikrofonlu kulakliktan al. Sonra bir tamirciye git. Philips Kulakliklarin hoparlor kisimlarini 15 cm kadar kablo kalacak sekilde kesip diger diger kulakliga monte etsin. Ek yerlerini kapatirken isi ile daralan makaron ( bazilari boru diyor) kullansin. BOylece ek yapildigi belli olmaz. Istedigin gibi bir kulakligin olur. Ben Senheiser kulakligin hoparlorlerini Huawei Ideos X5 kulakligi ile birlestirdim. Tam istedigim gibi oldu. Cozum bu. Hoscakal.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme