Bildirim
Cep telefonu koleksiyonu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İçlerinde 1999 üretimi sıfır cihazlar var. Çoğu 15 yıllık ve daha eski. Çoğuda sıfır. Kullanılmış olanlarda kız gibi. Bu bende bir tutku.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzer bir hastalık bende de var. 100 e yakın cihazım var. Hepsinin de bende ayrı ayrı anısı. Akıllı telefonun yanında, bunlardan birini değişik değişik kullanıyorum, bu bana haz veriyor, iphone son modelinde bile bu hazzı almıyorum, o derece yani :) Zamanında alamayıp içimde ukte kalan cihazlar var mesela, onları kullanmak daha güzel. Bende bu tip cihazları görenler genelde alay edip gülüşüyorlar, lakin bu benim umrumda değil, dediğim gibi son model telefondan almıyorum, bunlardan aldığım zevki. Bazen çift olanları satıyorum, yenilerini alıyorum, yıllardır bu böyle sürüp gidiyor. Hayatımdan ve bu hobimden memnunum :) -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X