Şimdi Ara

Cep telefonu mu, tablet mi yoksa dizüstü pc mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buralarda yeniyim. Yanlış biryerde konu açtıysam affola. şuan bende eski bir masaüstü bilgisayarım var ve nokia 5800 xm telefonum var
    bi arada Izec jedi II kullanıyodum. Sizce ne almalıyım telefon mu tabletmi yada dizüstü pc mi maddi sınır yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galabeko44 -- 6 Kasım 2013; 22:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• parada sıkıntı yoksa bi dokunmatik telefon al tablet gibi kullanabileceğin bi de pc al hatta hepsini al
  • Bütçe? Nexus 4 +İpad mini olabilir mesela?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırtane xperia z1 ak bence

• Sadece bir seçimim olucak
  • galabeko44 G kullanıcısına yanıt
    her işte kullanacaksanız z1 ultra ya da note 3
  • Hangisi daha güzel kardeş bide z1 in işletim sistemi ne ??

• Note 3 + bluetooth kulaklık al tamamdır.Cebinden çıkarmadan bazı işlerini halledebilirsin.Müzik,arama cevaplama.Note 3 tavsiyesi ile hem cep telefonu ihtiyacın,hemde tablet kadar olmasada geniş ekran ihtiyacın karşılanır.Masa üstü PC geliştirmen ise sana daha kaliteli grafikler sunan oyunları oynamanı ve bazı işlerini daha rahat halletmeni sağlar misal : Crysis 3 oynayabilir,3dsmax,maya vb. programlarda daha rahat çalışabilirsin.Sonuç olarak kendine şu soruyu sor.''Benim ihtiyacım nedir ? gerçekten ihtiyacım varmı ?'' Bol şans.
  • dizüstü PC ihtiyacın varsa önce onu almalısın.
  • i7li notebook al
  • Note 3 Güzel bi Fikir gibi hem tablet hemde telefon Bide şey var asus padfone mu neydi o nasıl bişey ?
  • galabeko44 G kullanıcısına yanıt
    Bence güzel bi tablet Hem masaüstü hemde telefon ihtiyacını giderir diye düşünüyorum.

Bu senin degil bi 30 kişininde ihtiyacını karşılar

http://www.nasabilgisayar.com/Apple-Ipad-Retina-MD523TUA-32GB-Cellular-Tablet-Siyah-4Nesil,PR-4502355.html
  • Note 3 alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçen nedir ?
  • 2000 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.