Bildirim
Cep telefonu müziğiniz (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
http://s2.dosya.tc/server16/NNIYhh/oooooooooooooooooooo.rar.html
bunu kullanıyorum -
-
-
-
-
Green day-American idiot. Eskiden de smells like teen spirit vardı ikiside cok iyi çalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost Buster -- 18 Haziran 2012; 21:23:21 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
-
-
Nostalji :) -
Telefon sesi olarak müzik koymak saçma geliyor bana. Zaten 5 saniye çalınca açıyorsun dinleyemiyorsun. Amaç ne? Ben bu tür müzikleri dinliyorum bakın ne kadar cool um imajı vermek. Ama artık öyle değil. Telefonun orjinal melodisini kullananlar daha cool. Apple ın en taktir ettiğim tarafı bu. Abuk subuk müzikler seçip ses kirliliği yaratmaktansa kendi melodilerini kullanmaya izin vermiş. Benim kullandığım bu.
-
-
Şu iPhone da ki gitar diye gecen melodi :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zil sesi, we not speak americano, msj, nokia email 2
edit: hata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 18 Haziran 2012; 22:19:31 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X