Şimdi Ara

Cep telefonu navigasyon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın lütfen. acemiyim daha aradım ama uygun bir yer bulamadım. cep telefonuma navigasyon indirdim acaba kullanırken internetten kota yer mi? yerse acaba kaç mb kota yer? lütfen yardım edin

• Ben de genelde 300kb falan internet kullanıyor. Tabi bu durum programdan programa farklılık gösterecektir. Kısacası kesin birşey söylemek biraz zor, deneyerek görmeniz gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

Ben de genelde 300kb falan internet kullanıyor. Tabi bu durum programdan programa farklılık gösterecektir. Kısacası kesin birşey söylemek biraz zor, deneyerek görmeniz gerekir.

cevap için teşekkür ederim. program NDrive türkiye telefon da samsung wave 2 ama benim hattım turkcell faturalı. kullanım miktarını göstermiyor ya da nasıl gösterileceğini ben bilmiyorum. bunu nereden öğrenebilirm acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_storm

quote:

Ben de genelde 300kb falan internet kullanıyor. Tabi bu durum programdan programa farklılık gösterecektir. Kısacası kesin birşey söylemek biraz zor, deneyerek görmeniz gerekir.

cevap için teşekkür ederim. program NDrive türkiye telefon da samsung wave 2 ama benim hattım turkcell faturalı. kullanım miktarını göstermiyor ya da nasıl gösterileceğini ben bilmiyorum. bunu nereden öğrenebilirm acaba

Benim kullandığım navigasyonda ( Nokia'nın kendi navigasyon programı ) uygulamanın alt kısmında kullandığı miktarı gösteriyor. Açıkçası kullanım miktarını nasıl görüntüleyebileceğiniz hakkında bir fikrim yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kral_storm

quote:

Benim kullandığım navigasyonda ( Nokia'nın kendi navigasyon programı ) uygulamanın alt kısmında kullandığı miktarı gösteriyor. Açıkçası kullanım miktarını nasıl görüntüleyebileceğiniz hakkında bir fikrim yok.

teşekkürler cevap için. ne yapalım ben de sınırsız internet bulursam ona geçeyim

• telefonda gps var ise ilkten şebeke tabanlı gps ile konumunu buldur sonra sebeke tabanlıyı kapat ozaman kotadan gitmez
  • kral_storm K kullanıcısına yanıt
    4 Sene Sonra bir mesaj atıyorum ama Ayarlardan "Veri kullanımı" bölümüne girersen çok detaylı öğrenebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.