Ben bu şarkıyı netten dinleyip sonra onlarla tanıştım..Ama bunu anlatsam acaba anlayabilecek kapasitesi olan insanların mekanındamıyım diye de bi düşünüyorum hani...Kalite demiştim ya şarkı için ses için falan..Düşündüm de,,sallayın gitsin...AB yoksa sizce kaç yıldır neden almıyor ki bizi kendi yanlarına....Devam gençlik...
bende AB'ye neden giremiyoruz diyordum.. iyi oldu gözümüz açıldı.. hemen indireyim şu şarkıyı da AB'deki yerim garanti olsun
anlatım komik de şarkı nası acep
abi yoksa bu topici açan harbi eski fenerli elvir baliç'mi geçen televizyonda ciddi ciddi şarkıcılığa soyunduğu yazıyordu
quote:
Orjinalden alıntı: EL NINO
abi yoksa bu topici açan harbi eski fenerli elvir baliç'mi geçen televizyonda ciddi ciddi şarkıcılığa soyunduğu yazıyordu
Yakalandık!!
Arkadaş biri çıkıpta şaka fln desin yaw bünyem kaldırmaz benim Bune resillik oha..elvir olm nerden kaçtın sen
quote:
Orjinalden alıntı: fatihhk
ulen merak ettik indirdik dinledik dinledigine pisman ediyorsun insanı ya ne ya bende dahil hiçkimse duymadı o insanı ama sen tutturmus tum turkiye biliyor,mahrum kalın,AB cart curt vs. diyorsun.Ne alakası var AB yle bu şarkının,AB nin milli marşımı.Ki onuda bilmek gibi bi zorunlulugumuz ve gererlilik yok. Milletin kişiligine laf atıyorsun.Kapasite vs. muhabbetlerine giriyorsun hemen O konulara girmeden önce sen anlat bakalım kimsin sen.Mesaj sayın:0.Herhalde insanlar sana biraz uzak davranacak. DH terbiyesi ve kulturuyle yetişmedigin belli oluyor. Forumları bi oku bence insanlar buradaki kişilerle senin kullandıgın yolla iletişime geçmez.
Ayrıca tahminimce buyuk bi olasılık sen bu sarkıyı soyleyen arkadasın tanıdıgı vs. sin.Bu sarkıda arkadasının yaptıgı DEMO albumden bir parca.Burada nabız yokluyorsun.
Mod. arkadaslardan ricam bu konuyu kilitlemeleridir.
Sen amma ezik bi adammışsın yaa..Sevgili mod. arkadaş..Kilitle de bu konuyu arkadaşın egolarına su serp..
quote:
Orjinalden alıntı: elvir_baljic
quote:
Orjinalden alıntı: EL NINO
Yakalandık!!
Abi bu ne yaa şaka gibi abi ben kopuşşşş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme