Şimdi Ara

Cep Telefonu Olanlar Yaşadı!!Mutlaka OKUYUN!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internet i kasıp kavuran herkesin ağzında bir hikaye ye gerek duymadan yer eden BÜYÜK İNSAN şarkısı artık telefonunuzda..Yapmanız gereken şey çok basit bu metnin sonunda ne yapacağınızı ben size anlatacağım.Bu iyiliğimi de unutmayın.Ama önce bir itirafta bulunmanın zamanı geldi.Evet belki bir hikayemiz yoktu,Şarkımızı gündemde tutacak bir reklamımız yoktu. Ama tüm içtenliğiniz ile BÜYÜK İNSAN şarkısını zirveye taşıdınız.Hikayemiz olsun diye uğraşmadık değil.  Kaç defa şarkıyı seslendiren GÖKHAN TÜRKMEN in sevgilisini ellerimizle arabaların olmadı kamyonların olmadı otobüslerin altına olmadı uçurumlara yittik. Ama öldürmeyen Allah öldürmedi hikaye eksiğimiz oradan doğmuştur bizi mazur görün.Baktık şarkı tuttu yengeyi 8. kattan atmaktan son anda vazgeçtik. Öğrendik ki gerçek dinleyici hikayelerle değil gerçeklerle hareket ediyor.
    Sanal alemde elden ele dolaşan dinleyen herkesin büyük beğenisini kazanan BÜYÜK İNSAN şarkısı artık telefonlarda. Gelirini oraya buraya bağışlıyoruz gibi palavralar atmıyoruz. Sesimize, Müziğimize, Emeğimize Güveniyoruz.

BÜYÜK İNSAN ŞARKISINI İNDİRMEK için :

INSAN (Monofonik), PINSAN(Polifonik), GINSAN (Gerçek Ses) Yaz Turkcell 3595'e Yolla "Büyük İnsan" Şarkısı Cebine Gelsin!!!

• Eywallah..
  • Komik bir yazı neresi komik demeyin bana komik geldi işte ne yapayım gülüyorum deli gibi
  • bu şarkıda neyin nesi
  • Siz bayaa bi uzak kalmışsınız walla gündemden arkadaşlar..Adam tv lere çıktı..Yine de dinleyememiş arkadaşlar kaldıysa-ki kalmış,,buyrun şarkının linki...Alem şarkı görsün beaaaaaa..

http:// rapidshare . de/files/3694310/remixson.wma.html

üstte silik görünen yazı r a p i d s h a r e 'dir.. reklam diye çıkmıyo sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvir_baljic -- 8 Ocak 2006 21:58:39 >
  • indirdim dinledim arkadslar degisik bir çalısma yapmıslar.
    komiklikten ziyade slow bir şarkı.
    emege saygı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cep telefonu olan biri olarak ilk defa duyuyorum, gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
  • Bence ağla böyle bir şarkıdan cep telefonun mahrum kalmışsa...Yakında albümleri çıkacak ve inanılmaz şarkıları olduğunu siz de göreceksiniz..Bu isim Türki'yenin yeni starı olacak..Ama her yönüyle "kalite" olacak..Yeni bir Kenan Doğulu belki de...Demedi demeyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: elvir_baljic

Bence ağla böyle bir şarkıdan cep telefonun mahrum kalmışsa...Yakında albümleri çıkacak ve inanılmaz şarkıları olduğunu siz de göreceksiniz..Bu isim Türki'yenin yeni starı olacak..Ama her yönüyle "kalite" olacak..Yeni bir Kenan Doğulu belki de...Demedi demeyin..

ben ağlıyimmi o zaman? çünkü telefonum bu şarkıdan herzaman mahrum kalacak
  • Sen amma komiksin yaaa..Bi stand up olayına falan girsene..Bari Türkiye senden mahrum kalmasın..Öyle ya,Şu aralar çok şaklabana ihtiyacımız war..
  • quote:

Sen amma komiksin yaaa..Bi stand up olayına falan girsene..Bari Türkiye senden mahrum kalmasın..Öyle ya,Şu aralar çok şaklabana ihtiyacımız war..

Sen menajerleri misin neden bu kadar uğraşıyorsun ki
  • quote:

Sen amma komiksin yaaa..Bi stand up olayına falan girsene..Bari Türkiye senden mahrum kalmasın..Öyle ya,Şu aralar çok şaklabana ihtiyacımız war..

güzel kafiye olmuş... bu yazıyı yazmak için çokmu düşündün aceba?
    bu arada burada ztn bi şaklaban varken 2.sinine bi ihtiyaç olmaz bence sen herkese yetersin...
    bu arada forumda reklam yapmak ve mp3 linki vermek yasaktır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin21

quote:

Sen menajerleri misin neden bu kadar uğraşıyorsun ki

güzel soru
  • bu iş yatar demedi demeyin
  • Ben bu şarkıyı netten dinleyip sonra onlarla tanıştım..Ama bunu anlatsam acaba anlayabilecek kapasitesi olan insanların mekanındamıyım diye de bi düşünüyorum hani...Kalite demiştim ya şarkı için ses için falan..Düşündüm de,,sallayın gitsin...AB yoksa sizce kaç yıldır neden almıyor ki bizi kendi yanlarına....Devam gençlik...

• şarkı güzel mi bari..?
  • quote:

Bence ağla böyle bir şarkıdan cep telefonun mahrum kalmışsa...Yakında albümleri çıkacak ve inanılmaz şarkıları olduğunu siz de göreceksiniz..Bu isim Türki'yenin yeni starı olacak..Ama her yönüyle "kalite" olacak..Yeni bir Kenan Doğulu belki de...Demedi demeyin..

Cep telefonuma bu şekilde hiç melodi yüklemedim yüklememde...
    hiç eksikliğini de duymadım...zaten sürekli titreşimde durur...
  • ulen merak ettik indirdik dinledik dinledigine pisman ediyorsun insanı ya
    ne ya bende dahil hiçkimse duymadı o insanı ama sen tutturmus tum turkiye biliyor,mahrum kalın,AB cart curt vs. diyorsun.Ne alakası var AB yle bu şarkının,AB nin milli marşımı.Ki onuda bilmek gibi bi zorunlulugumuz ve gererlilik yok.
    Milletin kişiligine laf atıyorsun.Kapasite vs. muhabbetlerine giriyorsun hemen
    O konulara girmeden önce sen anlat bakalım kimsin sen.Mesaj sayın:0.Herhalde insanlar sana biraz uzak davranacak.
    DH terbiyesi ve kulturuyle yetişmedigin belli oluyor.
    Forumları bi oku bence insanlar buradaki kişilerle senin kullandıgın yolla iletişime geçmez.

Ayrıca tahminimce buyuk bi olasılık sen bu sarkıyı soyleyen arkadasın tanıdıgı vs. sin.Bu sarkıda arkadasının yaptıgı DEMO albumden bir parca.Burada nabız yokluyorsun.

Mod. arkadaslardan ricam bu konuyu kilitlemeleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhk -- 10 Ocak 2006 13:22:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Komik bir yazı neresi komik demeyin bana komik geldi işte ne yapayım gülüyorum deli gibi

abi bende çok güldüm yaa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.