Şimdi Ara

Bu telefonu kimler almak isteyecek bakalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bu telefonu kimler almak isteyecek bakalım.

• ios olsa alırdım,fanboy değilim android de kullandım ve leş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURQUOIS3

ios olsa alırdım,fanboy değilim android de kullandım ve leş

Bu nokia
    iphone değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

quote:

Orijinalden alıntı: TURQUOIS3

ios olsa alırdım,fanboy değilim android de kullandım ve leş

Bu nokia
    iphone değil

işletim sistemi ios olsa alırdım diyorum işte

• Fiyatı belli mı? Annelere alınabilir

• snake oyunu varsa alıyorum.
  • Büyük ekran, büyük batarya, o mavi çizgili tuşa parmak izi olacak. Kesin alırdım ama fiyatı cazip olması lazım benim için. Telefonu büyütürkende orantılı büyütseler çok güzel olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anyone.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Büyük ekran, büyük batarya, o mavi çizgili tuşa parmak izi olacak. Kesin alırdım ama fiyatı cazip olması lazım benim için. Telefonu büyütürkende orantılı büyütseler çok güzel olur.

Şöyle haberler var

GÜNLERLE ÖLÇÜLEBİLEN BİR BATARYAYA SAHİP!

Çoğu modern telefonun aksine, yeni Nokia 3310'un en büyük avantajı, saatler yerine günlerle ölçülen bir batarya ömrünün olması.

Son olarak telefon çeşitli renklerde gelecek ve HMD, modern Nokia 3310'u siyah, mavi, gri, yeşil, kırmızı ve sarı renklerle başlatacak. Nokia 3310’un 59 € (228 TL) gibi bir fiyatı etiketi ile geleceği de onaylandı.

SELFIE KAMERASI VE USB BAĞLANTISI BULUNUYOR

Diğer yandan firma, 3310'un konsept bir videosunu yayınladı. Concept creator tarafından yayınlanan videoda Nokia 3310’un yine fiziksel tuş takımına, ön yüzünde selfie kameraya ve USB-C bağlantısına sahip olduğu dikkat çekiyor.

Yenilenmiş haliyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Nokia 3310’un nasıl bir tasarıma sahip olacağı henüz bilinmiyor. Ancak Nokia 3310’un teknik özelliklerinin elden geçirileceği ancak tasarım olarak orijinalliğinden bir şey kaybetmeyeceği ve cep telefonu olarak kalacağı söyleniyor.

YENİ NOKİA 3310'UN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

3310 ayrıca, Windows Phone 8 işletim yazılımı, 41 megapiksel PureView kamera, 3 inç ClearDiamond WXGA (1280x768 piksel) ekranlı Nokia 3310 ahize ve diğerleri ile Nokia 3310 cep telefonunu duyurarak 2014 yılında hayranlarını ikna eden Nokia'daki kişilerin gözdesi oldu.

• Ciddi ciddi kaliteli kullanımı kolay bişey olursa anneme telefon almamız gerekiyor almayi düşünüyorum.. Nokia 3310'dan bu sebeple beklentilerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 26 Şubat 2017; 14:39:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.