Şimdi Ara

Cep Telefonu Önerir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben Sony Xperia Go kullanıyorum ancak telefonumdan memnun değilim artık.800 lira gibi bir limitim var.Bana hangi telefonu önerirsiniz güzel özellikleri olan kaliteli.Mümkünse şarj ömrü kısa olmayan ve fotoğraf özelliği kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrapmax -- 9 Kasım 2014; 16:32:43 >

• Öncelikle telefondan beklentilerinizi yazarsanız yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia sp bakabilirsiniz,800 altindaki bircogundan guclu donanimi var batarya iyi ve kasa saglam hooleda xpeia sp taken photo yazip resimlere bakin begenirmisiniz bilemem,on kmaera vasat ve guncelleme.almayacak buda eksileri.diger yandan yine sarji iyi modelolarak lg L90 da bakilabilir.

• * Zenfone 5 & 6
    * G2 Mini
    * Lumia 920

• Arkadaşlar öncelikle sp almayı düşünmüyorum xperia serisinden 2 telefon kullandım bu yüzden bıktım biraz.oyun fazlaca oynarım bu yüzden çok kullanıma dayanıklı olmalı ve ön kamerasıda tost makinesinden çekiyor gibi göstermesin.ve şarjı deli gibi yemesin.bir de dış görünüşüde estetik olursa harika olur.buna göre yardımcı olursanız çok sevinirim
  • zenfone baktım gzel bir görünümü var ama marka çok fazla telefon çıkarmadığı için biraz düşündürdü açıkçası
  • Zenfone 5 ve 6 sizi üzmez emin olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.