Şimdi Ara

Cep telefonu ÖTV'sine iki kat zam geliyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
15.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zengin yine alacak, asil zengine yarayacak, eskiden cogu kisi amiral gemi telefon aliyordu, simdi sadece zengnlerin cebini susleyecek. Fakir vatandasin belkide en buyuk luksuydu telefon muhabbeti, onu da elinden aldilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın arkadaşlar! Bakın otomobil sektörünün durumuna..ÖTV’de indirim yapılmasına rağmen satışlar dibi gördü. Elektronik cihazların da akıbeti bu olacak. Milyon dolarlık yatırımlar yaparak bilgisayar, telefon üreten firmalardan daha çok para kazanmaya çalışıyorlar. Yurt dışından getirdiğimiz cihazlardaki kayıt ücretinin duruma bakın. 50 TL ile başlayan serüven 650 TL’ye kadar geldi. Biz aldıkça bu zamlar durmayacak!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok guzel haber 2500 ün altındaki telefonlar herkesr yeter

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu konuya maliye müfettişi bir arkadaşım açıklık getirdi.

"28. Maddeyi okuyun. O maddeye göre KDV yi hükümetin yüzde 40 a kadar çıkarma yetkisi var. Ama çıkartmıyor. Buna bağlı yetki deniliyor. Her vergi türü için böyle düzenlemeler yapılır ama uygulanmaz. Olağanüstü bir hal olur ve devletin paraya ihtiyacı olursa veya belli bir sektörde satışları azaltmak ve o sektörü düzenlemek isterse o zaman bu bağlı yetkiyi kullanır ve vergi oranını artırıp piyasayı düzenler. Ama çok fazla kullanılmaz bu yöntem."

diyor yani bu bir yetki , illa uygulanacak ve telefonlara zam geleceğini göstermez diyor , ben de halihazırda yeni bir zam beklemiyorum açıkçası , en azından dileğim bu.

• Az bile yapmislar, 31 Marttan sonra goreceksiniz asil zamlari, durmak yok yola devam

• Beter olsun bunları burda tutanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider_hip

Katılıyorum, herkesin elinde telefon. Bir de sosyal medya. Bence sosyal medya çılgınlığını da durdurmak için internete %100 vergi koymalılar. En düşük internet 200liradan başlasın, bakalım kalıyor mu sosyal medya. Millet camiye gitmiyor, telefonda bilgisayarda. Bilgisayar su yakıyor sanki. Bilgisayar çılgınlığını durdurmak için elektiriğe rahat 2 kat vergi gelmeli. Bu trafik çılgınlığı içinde benzine 3-4 kat vergi gelmeli. Millet park sırası bekliyor. Dünyanın en pahalı benzini bizde olabilir ama hazır bir şey de 1. iken bence farkı açmalıyız, açık ara 1. olmalıyız. Bitsin bu çılgınlıklar. Çılgın Türkler olduk.
    Sevdim bu ironiyi

• Acaba neden o asgari ücretli 6 ay çalışıp alıyor .Hiç bunu düşündünmü neden 699 dolarlık telefon türkiyede 4500-5000 tl acaba ben onu merak ettim.Bir cevap versene ??

• Üreticiden daha fazla para kazanıyorlar. Bu nedir abi ya insanları bukadar sömürmek olur mu ?

• yapacaklari belli amerika bitti çin telefonlari ucuz diye onlari yukseltmenin pesindeler son cok yakin

• oleyyy yaşassınnnnn .padişahım çok yaşaaaaa

• Vergi ve diğer mali yükümlülüklerde yürütme erkine, bu kadar fahiş artırma yetkileri verilmesi kanunsuz vergi olmaz prensibine aykırıdır. Yürütme organına sadece, paradaki değer değişimi ( bilinen tabirle yeniden değerleme) nedeni ile güncelleme yetkisi verilebilir.

• Neredeyse her yayınevinin online satışı var. Kitabı yayınevinden alınca aracısız daha ucuza alma şansımız oluyor.

• Hayaldi gerçek oldu!

• Eskiden koyundu şimdi Zombi olduk.

• O soğanı burnunuzdan fitil fitil getirecekler.

• LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    İnsanların paralarını nasıl harcayacağından sanane!

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.