Şimdi Ara

Cep telefonu satıp, yeni telefon almak? ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia 5200 ve Nokia 5800 telefonlarımı satıp, 2. el veya sıfır e71-e72-samsung chat 335 gibi q klavyeli telefonlardan alabilir miyim? Özellikle klavyeli telefon istiyorum. 5800'ımın ekranında küçük bir çizik var, 5200 biraz hırpalanmış. Onun dışında bir bozukluk yok. Alamasam da üstüne ne kadar eklemem gerekir? Acil cevap alabilir miyim, şimdiden teşekkürler.

(diğeri onaya düştüğü için yeniden açmak zorunda kaldım, aciliyeti var)

• BB almalisin bence hocam Vodafoneden
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

BB almalisin bence hocam Vodafoneden

Vodafone kullanıcısı değilim bilmiyorum bir sorun yaratır mı? Ayrıca 18 yaş sınırı da varsa olmaz heralde ama inceliyorum şimdi.

Yine de nokia düşünüyorum, e serisi ve c3. 2. el alıcam ama ne kadara alabilirim, elimdeki cihazları da ne kadara satabilirim o sorun işte
  • nokia dan uzak dur yeni çıkan cihazlar rakiplerinin gerisinde
    5800 kullanmassın basmatik bir cihaz seni dokunmatik ekranlı tellerden sogutmuş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

nokia dan uzak dur yeni çıkan cihazlar rakiplerinin gerisinde
    5800 kullanmassın basmatik bir cihaz seni dokunmatik ekranlı tellerden sogutmuş galiba

Valla hocam haklısın gerçekten dokunmatik görmek istemiyorum 5800 rezistif ekran olduğunu biliyordum zaten iPhone'la falan kıyaslanamaz ama yine de istemiyorum.
    Rakipleri derken, samsung'un q klavyeli tek ch@t 335 biliyorum, Blackberry düşünmüyorum, Nokia harici markalar dışında pek bilgim yok. Nokia odaklıyım şu sıralar hoşuma gitti e serisi

• samsung chat öneririm kullananlar memnun , b.b 8520 de iyi aslında , OmniaPRO B7320′modellerine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

samsung chat öneririm kullananlar memnun , b.b 8520 de iyi aslında , OmniaPRO B7320′modellerine bak

bb bakıcam mutlaka. samsung chat'i önerenler var sanırım onu alabilirim, teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATURA ADINA TELEFON ALIP SATMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blackberry 9300 curve al 600 tl çok rahat bulursun kontratlı alıp kapalı kutu satan çok var
  • BB'de düşüncelerim arasında. Ama şuan önemli olan 5800 ve 5200ı ne kadara satabilirim? Durumlarını ilk mesajımda söyledim zaten 5800da küçük bir çizik var, 5200da haliyle biraz yıpranmış. sizce ikisinde 250-300 civarı verirler mi?
  • bence ikisi 250 eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neutron Star Collision
    BB'de düşüncelerim arasında. Ama şuan önemli olan 5800 ve 5200ı ne kadara satabilirim? Durumlarını ilk mesajımda söyledim zaten 5800da küçük bir çizik var, 5200da haliyle biraz yıpranmış. sizce ikisinde 250-300 civarı verirler mi?

sahibinden comdan satisa cikar iyi fiyattan okutursun
  • Adam sinirsiz yemiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.