Arkadaşlar ben maksimum 850-900 ytl arası bi telefon alıcam ama kaç gündür geziyorum forumda çok kararsız kaldım. 6280, D600, P850, EF 81.. bu telefonlar arasında boğulucam
Aradığım özellikler; telefon iyi fotoğraf ve video çeksin çok fazla büyük olmasın ve güzel görünüşlü olsun ekstra özelliklerde olursa iyi olur işletim sistemi vb gibi
sizce bunlardan hangisini almam lazım ya da tavsiye edebileceğiniz başka marka model var mı. Şimdiden teşekkürler
ne alacagını dıılde ben ne almıcanı solıyım
d600 almaaaaa
daha çok p850 istiyorum gibi şu anda ama fiyatı beni zorluyor. Ef 81 hakkında da emin deilim, fotoğraf kalitesi iyi değil diyolar.
quote:
Orjinalden alıntı: ff35
daha çok p850 istiyorum gibi şu anda ama fiyatı beni zorluyor. Ef 81 hakkında da emin deilim, fotoğraf kalitesi iyi değil diyolar.
Sevgili kardeşim fotoğraf kalitesi için iyi değil diyorlar demişsin EF81 için. İstersen aşağıdaki link e bir bak N80*EF81 foto karşılaştırması ve arkadaşların yaptığı yorumlar var kolay gelsin....
Sevgili kardeşim fotoğraf kalitesi için iyi değil diyorlar demişsin EF81 için. İstersen aşağıdaki link e bir bak N80*EF81 foto karşılaştırması ve arkadaşların yaptığı yorumlar var kolay gelsin....