Şimdi Ara

Cep Telefonu tavsiyesi istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cep telefonu almayı düşünüyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.istediğim özellikler çok yok aslında.E71 kullanıyorum devamlı donuyor.memnun değilim.onun gibi donmasın.tuşlu olsun(dokunmatik telefonları sevmiyorum).resim çeksin video çeksin.nete bağlansın.ama yeter ki kullanışlı ve sağlam olsun.bildiğiniz ya da kullanıp memnun kaldığınız marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

• Kasma donma istemiyorsanız symbian sizi pek mutlu etmez diye düşünüyorum ben. Fakat yine de e-6 ve e-72'ye göz atabilirsiniz.
    Ayrıca android olarak htc chacha önerimdir.
  • HTC DESİRE C kullanıyorum
  • Haziran'da Lumia 620 çıkıyor. Yapılan incelemelere göre donmadan eser yok. 600Tl olacak fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Kasma donma istemiyorsanız symbian sizi pek mutlu etmez diye düşünüyorum ben. Fakat yine de e-6 ve e-72'ye göz atabilirsiniz.

e 72 de de donma sorunu oluyormuş.ama e-6 ve htc chacha.bu ikisine bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut.85

HTC DESİRE C kullanıyorum

netten baktım galiba dokunmatik.dokunmatik telefon kullanamıyorum maalesef.bir türlü alışamadım.mesaj yazmak işkence oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDoubt915

Haziran'da Lumia 620 çıkıyor. Yapılan incelemelere göre donmadan eser yok. 600Tl olacak fiyatı.

fiyat olarak çok uygunmuş ama bu da dokunmatik :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HTC Desire HD mi ne vardı hem tuşlu hem dokunmatik.
    HTC ChaCha
    Xperia Pro
    Nokia Asha 210
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

HTC Desire HD mi ne vardı hem tuşlu hem dokunmatik.
    HTC ChaCha
    Xperia Pro
    Nokia Asha 210

HTC ChaCha inceledim netten hem tuşlu hem dokunmatik.kullanabilirim o şekilde.Xperia Pro ve Nokia Asha 210 da listeme ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_sitem

quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Kasma donma istemiyorsanız symbian sizi pek mutlu etmez diye düşünüyorum ben. Fakat yine de e-6 ve e-72'ye göz atabilirsiniz.

e 72 de de donma sorunu oluyormuş.ama e-6 ve htc chacha.bu ikisine bakacağım.

O zaman hocam e6'da almayın. Chacha size uyar diye düşünüyorum. Ama diğer arkadaşın dediği gibi xperia pro'da uygun olur.
  • Kesinlikle ChaCha. Bende alıcağım 1aya kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bence dokunmatik alıp alışmalısın. Bende çok zorluk çekiyorum ama yapacak bir şey yok ne yazık ki. Sonuçta dokunmatik çok uzun bir süre gidecek bir teknoloji.
  • blackberry ailesine bakabilirsiniz
  • yada nokia asha 210 tip olarak da güzel
  • Ben de E72 kulanıyordum donup duruyordu ve dokunmatik ekranlı satın almaya karar verdim ve aldım şu an çok memnunum, sana tavsiye edebilırim sony xperia J çok iyi bır cep telefonu..Bence tercihlerinin arasinda bulunsun hiç pişman olmasin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.