Şimdi Ara

cep telefonu tavsiyesi... (max 450tl)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar "dokunmatik olmayan", kamerası iyi, wi-fi olan bi telefon arıyorum. böyle çok fazla telefon var aslında ama pahalı kaçıyo biraz. ucuz olanların da (samsung monte gibi) dokunmatik belası var :( ne almalıyım sizce

• Nokia X3 Touch And Type.
  • e63 veya c3 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 6 Kasım 2010; 11:49:36 >
  • çok teşekkürler. x3 touch and type ı beğendim baya.peki samsung tan alternatif var mı sizce. daha önce hep samsung kullandım çünkü. alışmakta sıkıntı çekebilir miyim diye düşünüyorum :(
  • Hocam samsung'un wifi li modelleri hep dokunmatik ama.Samsung olup düz wifi li bir model aklıma gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tausu

çok teşekkürler. x3 touch and type ı beğendim baya.peki samsung tan alternatif var mı sizce. daha önce hep samsung kullandım çünkü. alışmakta sıkıntı çekebilir miyim diye düşünüyorum :(

Samsung'un 450 TL Civarinda Alinabilecek Tek Modeli Var Oda i5700 Galaxy Var Ama Şarjı Az Dayandigi İcin Nokia X3 Touch And Type Modelini Önermistim.
  • anladım teşekkürler x3 gerçekten güzele benziyo ama araştırdığıma göre pek yaygın değil ve kullananların tuşların basmaması gibi değişik sorunlar yaşadığını okudum. peki wi-fi dan vazgeçsem en mantıklı seçenek ne sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung corby pro bak hocam hem klavyeli hem de wifi var.
  • Bütçeyi Arttır Adam Gibi Gidip Nokia E5 Al.Hem Yeni Hemde Symbian ^3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Bütçeyi Arttır Adam Gibi Gidip Nokia E5 Al.Hem Yeni Hemde Symbian ^3.

Bu da mantıklı aslında.
  • yok hocam ya bildiğim kadarıyla 600tl civarında bişey o. o kadar arttıramam bütçeyi. öğrenciyiz sonuçta. bi telefona o kadar veremem ;D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tausu

yok hocam ya bildiğim kadarıyla 600tl civarında bişey o. o kadar arttıramam bütçeyi. öğrenciyiz sonuçta. bi telefona o kadar veremem ;D

O zaman c3 bak hocam.O da klavyeli ve wifi var.
  • tavsiye için teşekkürler. c3 de gayet iyi aslında. seçenekler in artması çok iyi oluyo. SE w715 nasıl sizce. açıkçası SE hakkında pek bi bilgim yok
  • C3 al pisman olmassin
  • tavsiyeler için teşekkürler. zn5 güzele benziyo açıkçası. peki motorolada servis garanti vs. sıkıntı oluyo mu acaba. bi de sony ericsson c903 nasıl sizce. çok kararsızım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.