Bildirim
cep telefonu tavsiyesi... (max 450tl)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nokia X3 Touch And Type. -
e63 veya c3 olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 6 Kasım 2010; 11:49:36 > -
çok teşekkürler. x3 touch and type ı beğendim baya.peki samsung tan alternatif var mı sizce. daha önce hep samsung kullandım çünkü. alışmakta sıkıntı çekebilir miyim diye düşünüyorum :( -
Hocam samsung'un wifi li modelleri hep dokunmatik ama.Samsung olup düz wifi li bir model aklıma gelmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: tausu
çok teşekkürler. x3 touch and type ı beğendim baya.peki samsung tan alternatif var mı sizce. daha önce hep samsung kullandım çünkü. alışmakta sıkıntı çekebilir miyim diye düşünüyorum :(
Samsung'un 450 TL Civarinda Alinabilecek Tek Modeli Var Oda i5700 Galaxy Var Ama Şarjı Az Dayandigi İcin Nokia X3 Touch And Type Modelini Önermistim. -
anladım teşekkürler x3 gerçekten güzele benziyo ama araştırdığıma göre pek yaygın değil ve kullananların tuşların basmaması gibi değişik sorunlar yaşadığını okudum. peki wi-fi dan vazgeçsem en mantıklı seçenek ne sizce -
samsung corby pro bak hocam hem klavyeli hem de wifi var. -
Bütçeyi Arttır Adam Gibi Gidip Nokia E5 Al.Hem Yeni Hemde Symbian ^3. -
quote:
Orijinalden alıntı: Brainy
Bütçeyi Arttır Adam Gibi Gidip Nokia E5 Al.Hem Yeni Hemde Symbian ^3.
Bu da mantıklı aslında. -
yok hocam ya bildiğim kadarıyla 600tl civarında bişey o. o kadar arttıramam bütçeyi. öğrenciyiz sonuçta. bi telefona o kadar veremem ;D -
quote:
Orijinalden alıntı: tausu
yok hocam ya bildiğim kadarıyla 600tl civarında bişey o. o kadar arttıramam bütçeyi. öğrenciyiz sonuçta. bi telefona o kadar veremem ;D
O zaman c3 bak hocam.O da klavyeli ve wifi var. -
tavsiye için teşekkürler. c3 de gayet iyi aslında. seçenekler in artması çok iyi oluyo. SE w715 nasıl sizce. açıkçası SE hakkında pek bi bilgim yok -
upp -
C3 al pisman olmassin -
-
tavsiyeler için teşekkürler. zn5 güzele benziyo açıkçası. peki motorolada servis garanti vs. sıkıntı oluyo mu acaba. bi de sony ericsson c903 nasıl sizce. çok kararsızım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X