Arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var. Bir cep telefonu almak istiyorum ve telefonda navigasyon olması tercihim. Benim öğrenmek istediğim şu, cep telefonunu bildiğimiz navigasyon cihazı gibi kullanabilirmiyim? yani igo8 veya benzer bir yazılımı cep telefonunda kullanabilirmiyim? Baktığım telefon 1- NOKIA 5800 2- HTC TOUCH2 3- SAMSUNG MONTE Nokia da herşey var ama telefon biraz sevimsiz HTC de windows mobile 6.5 var ama görüntülü görüşme, g sensor v.s eksikleri çok Samsung da da navigasyon için internete bağlanmak şartmış. VATAN da ve MEDIAMARKT da konuştuğum elemanlar bu cihazların navigasyon cihazından farklı olduğunu söyledi, acaba üzerindeki orijinal yazılımdan dolayımı öyle söylediler? yoksa gerçek navigasyon yazılımı atınca sorun ortadan kalkıyormu anlayamadım. yardım lütfen.
öncelikle sevimsiz ne demek onu anlamadım tüylü şirin bişeymi bekliyordun
sana tavsiyem sadece navigasyon düşünüyorsan navigasyon cihazı alman daha iyi olur.cep telefonu tavsiye etmem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme