Şimdi Ara

Cep Telefonuma yeni Batarya Aldım Yardım Eder Misiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar kolay gelsin öncelikle telefonum nokia X6-00 8gb cep telefonum cep telefonuma yaklaşık 2 ay önce T.Tec batarya almıstım alırken orda kı abi bunu eski tür 12 15 saat sarj etmene
    gerek yok dedi eskiden aldığımız bataryaları öyle yapıyorduk ya neyse bn o bataryayı normal kullanmaya başladım 12 -15 saat sarj yapmadan iyi gzl bn bugun yenı T.Tek batarya daha aldım 2.si en önemli zamanlarda lazım olabiliyo bilirsiniz bu aldığım yenı bataryayı aldığım yerdeki elemanlar 12 saat sarja tak dedi bataryalar Lİ-İON ve 1200 mah bataryalardır ikisinde bnm anlamadığım konu önceki abi yok öle bişey dedi bu elemanlar 12 saat sarjda dursun ddi sizce ne yapmam lazım kafam karıstı lutfen yardımcı olun

Eski batarya siyah olan yenı aldığım batarya ise mavi beyaz renktedir arkadaşlar resimleri netten yukledım benzer oldukları için.

Cep Telefonuma yeni Batarya Aldım Yardım Eder Misiniz. Cep Telefonuma yeni Batarya Aldım Yardım Eder Misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan54xx -- 7 Ekim 2013; 16:01:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.